Cadıların Sihirli Dünyası ile Tanışalım

Güncelleme Tarihi:

Cadıların Sihirli Dünyası ile Tanışalım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2010 00:00

Sevimli cadıların sihirli dünyasını keşfetmeye hazır mısınız?

Haberin Devamı

Hem büyüklerin hem de çocukların keyifli saatler geçirdiği İstanbul Oyuncak Müzesi’nde düzenlenen “Faber-Castell ile Eğlenceli Cumartesi” atölyeleri kapsamında, Ekim ayı etkinliklerinin sonuncusu 30 Ekim Cumartesi günü gerçekleştiriliyor.

“Sevimli Cadılar Oyuncak Müzesi’nde” kukla atölyesine, Cadılar Bayramı’nda sevimli cadıların sihirli dünyasını keşfetmek isteyen tüm çocuklar davetli! 11:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek “Sevimli Cadılar Oyuncak Müzesi” atölyesinde, sevimli cadılar ve arkadaşları atölyede misafir edilecek ve hep birlikte birbirinden sevimli cadı kuklaları yapılacak.

Uzman eğitimciler tarafından 7 - 13 yaş arası çocuklar için düzenlenen atölye çalışmasında, el becerilerini geliştirecek olan çocuklar, atölye çalışması öncesinde müzeyi gezerek, mekanın masalsı dünyasıyla tanışacaklar.

Haberin Devamı

İstanbul Oyuncak Müzesi’ndeki “Faber-Castell ile Eğlenceli Cumartesi” atölyelerine katılmak için 0 216 359 45 50 - 51 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!