Büyük İkramiye İstanbul’da!

Güncelleme Tarihi:

Büyük İkramiye İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2011 11:00

Tiyatrokare yine güldürüyor!

Haberin Devamı

Fransız sahnelerinde yıllarca kapalı gişe oynayan çılgın komedi ‘Büyük İkramiye’ isimli çılgın komedi 24 Ocak’ta gerçekleşen galasının ardından siz tiyatro severlerle buluşuyor!

“Büyük İkramiye” 2 Şubat Çarşamba Koz yatağı Kültür Merkezi’nde saat: 20.30’da, 3 Şubat Perşembe saat:20.30, 4 Şubat Cuma saat:20.30’da ve 5 Şubat Cumartesi saat: 15.00 ve 20.30’da ise Profilo AVM Sahnesi’nde izlenebilir.

Jean Marie Chevret tarafından yazılan, Nedim Saban tarafından Türkçe’ye çevrilen ve uyarlanan oyun, sıcak aile ilişkileri ortamında ‘şans ve umut’ olgularıyla değişen yaşamları mizahi bir dille sergiliyor. Son yılların en büyük rüyasının gerçekleşirken beraberinde getirdiği hırslar ve gülünç olaylar dizisini anlatan oyun, kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Büyük İkramiye’de rolleri, Devlet Tiyatrosu’nun usta sanatçısı Celal Kadri Kınoğlu, TV Starı ve başarılı TV programcısı Armağan Çağlayan, tiyatro ve televizyon dünyasının önemli kadın oyuncusu Suzan Aksoy, genç tiyatro ve dizi oyuncusu Pelin Ermiş, genç oyuncu Yılmaz Sütçü paylaşıyor.

Haberin Devamı

Oyunun Konusu

Oyunda, Fındıkzade’de oturan mazbut bir Türk ailesinin rüyasının gerçekleşmesi üzerine yaşanan olaylar anlatılıyor. Ateş Ailesi, yıllardır umut yitirmeden oynadıkları şans oyunuyla 25 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanır. O güne dek özendikleri lüks hayata paranın gücüyle sahip olmaya çalışırlar. Değişen yaşamları izleyiciyi sahneye kilitler. Gülünç olansa henüz evlenememiş kızlarını, cemiyet hayatının asil ruhuna parayla büründüreceklerine inanmalarıdır.

Oyunun en büyük sürprizlerinden biri de tam bu noktada ortaya çıkar. Kızlarına cemiyet hayatının inceliklerini öğretmesi için gözlerine kestirdikleri isim ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan başkası değildir. Güzellikle değilse de zorla...

Çağlayan, magazin hayatının acımasız gerçeklerini ve cemiyet hayatının yönlerini genç kıza öğrettiği rolüyle, tıpkı Fransa’daki orijinal versiyon da olduğu gibi kendisini oynar.

“Büyük İkramiye” ve Tiyatrokare’nin tüm oyunları ile ilgili geniş bilgi www.tiyatrokare.com.tr adresinden ya da (212) 2301618 numaralı gişe telefonundan ulaşılabilir.

Haberin Devamı

Oyun Programı

2 Şubat Çarşamba 20:30 Kozyatağı Kültür Merkezi

3 Şubat Perşembe 20:30 Profilo Salon 2

4 Şubat Cuma 20:30 Profilo Salon 2

5 Şubat c.tesi 15:00 Profilo Salon

5 Şubat C.tesi 20:30 Profilo Salon 2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!