26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2014 14:00

“Sanat uzun, hayat kısa” sloganıyla, 12 etkinlik ile seyircisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

Şubat ve Mart aylarında sezonun sevilen oyunlarını ağırlayacak olan ENKA Kültür Sanat, iki ay boyunca Salı suarelerinde seyirciyle buluşuyor.

Gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere tüm sanat dallarını seyircisiyle bir araya getiren 26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, baharı tiyatro ile karşılıyor.

4 Şubat Salı akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda Tiyatro Adam’ın yeni oyunu Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı ile başlayacak olan etkinliklerde, Tiyatro Keyfi, Oyun Atölyesi, Altıdan Sonra Yapım, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro Gerçek, İstanbul Devlet Tiyatrosu ve Pürtelaş sahne alacak. Yeni sezon oyunlarının yanında, geçmiş sezonların ilgi gören eserlerinin de sahneleneceği 26. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 25 Mart’ta sona erecek.

Salı suarelerinin buluşma noktası olacak 26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, farklı bir tiyatro deneyimine ev sahipliği yapacak. ENKA Kültür Sanat ve İstanbul Tiyatro Festivali ortaklığı ile Baltık Dans Tiyatrosu solist dansçılarından Radosław Palutkiewicz, iki günlük bir atölye çalışması gerçekleştirecek. 4 – 5 Şubat tarihlerinde ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda gerçekleşecek Radosław Palutkiewicz - Dans Tiyatrosu Atölyesi ile ilgili ayrıntılı bilgiye enkasanat.org adresinden ulaşılabilir.

Gelenekselleşen sergilerine bir yenisini daha ekleyen ENKA Kültür Sanat, Mart ayında Laleper Aytek ve Ahu Antmen’in küratörlüğünü üstlendiği “İkinci Göz” sergisine de ev sahipliği yapacak. 4 Mart’ta Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi’nde başlayacak olan sergi, Türkiye’nin ilk kadın savaş muhabiri Semiha Es anısına günümüz kadın fotoğrafçılarından bir seçkiyi Es’in fotoğraflarıyla bir araya getiriyor.

Biletleri Biletix’ten satın alabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!