Advocaat'tan Van Persie için flaş karar!

Güncelleme Tarihi:

Advocaattan Van Persie için flaş karar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 23:30

Feyenoord maçında ortaya konan performansı yeterli bulmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Antalyaspor deplasmanı öncesi oyuncularına önemli uyarılarda bulundu. Advocaat, Van Persie'yi dinlendirecek, Volkan Şen'e de para cezası yolda.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Feyenoord deplasmanında alınan galibiyet herkesi memnun etse de bir kişi oynanan futboldan memnun kalmadı... Teknik direktör Dick Advocaat sahada istenilenlerin yapılmadığını belirterek oyuncularına veryansın edip, Antalyaspor maçı öncesi önemli uyarılarda bulundu.

Peki, sarı lacivertlilerde neler olacak, yarınki maçta neler yaşanacak gelip hep birlikte bakalım...

Volkan Şen’in, Hollanda’da oyuna girdikten sonra disiplinsiz hareketleri ve gördüğü sarı kart Dick Advocaat’ı çıldırttı. Geriye yardıma gelmeyen ve disiplinsiz tavırlar sergileyen Volkan Şen’e para cezası yolda.

VAN PERSIE'NİN YIPRANMASINI İSTEMİYOR
Feyenoord maçında oynadığı için Robin Van Persie, Antalyaspor karşılaşmasında muhtemelen kulübede olacak ya da kadroya alınmayacak. Dinlendirilecek olan Hollandalı için bugün karar günü. Dick Advocaat onun yıpranmasını istemiyor.

Haberin Devamı

Volkan Şen’in düşük performansı sonrası Fenerbahçe orta saha arayışlarını kanat oyuncusu arayışlarına çevirebilir. Çok kaliteli isim olmadıktan sonra transfer düşünülmüyor ama bir yandan da arayışlar sürüyor.

Bu arada Advocaat oyuncularına son maçta çok fazla top kaybı yapmaları, konsantrasyon bozukluğu yaşamaları nedeniyle kızgın. Advocaat topu daha hızlı ileri taşımaları ve kayıpların azaltılması konusunda sert çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!