Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!

Güncelleme Tarihi:

Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 19:10

Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.

Metro Türkiye, Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışma ile artan bereketin sembolü haline gelen erzak paketlerini de erkenden hazırladı. Yağ, un, salça, tuz, çay, şeker, bakliyat, şarküteri gibi temel gıda ürünlerinin yer aldığı dört farklı içerikteki erzak paketlerini 391,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunan Metro Türkiye, kendi seçkilerini oluşturabilecekleri özelleştirilmiş koliler için kurumlara “Kendi Erzak Paketini Oluştur” seçeneği de sunuyor.

Hem profesyonel şeflerin hem de kendi mutfağının şefi olanların tüm ihtiyaçlarını zengin ürün çeşitliliğiyle uçtan uca karşılayan Metro Türkiye, bir ay boyunca en özenli sofraların kurulduğu Ramazan ayı için de hazır! Herkesin aynı masa etrafında buluştuğu Ramazan sofraları için bal, pastırma, peynir gibi çeşit çeşit iftariyeliklerden sofraların vazgeçilmezi bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine, kolayca hazırlayabileceğiniz tatlılardan iftar sonrası içilen çay ve kahvelere kadar aradığınız her şeyi Metro Türkiye’de bir arada bulmanız mümkün. Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı 1990 yılından bu yana tüketicilerine güvenilir bir alışveriş deneyimi sunan Metro Türkiye, düzenli analiz ve denetimlerden geçen ürünleri ile Ramazan sofralarına lezzetin yanı sıra kalite ve güven de taşıyor.

Kaliteli ve güvenilir Metro Usulü ürünler

Kaynaktan sofraya değer zinciri boyunca gıda ve ürün güvenliğini korumak amacıyla analizler gerçekleştiren Metro Türkiye, Ramazan ayında da yine güvenilir ürünleri “Metro Usulü” yaklaşımıyla müşterilerine ulaştırıyor. Ürün henüz reyona gelmeden yaptığı denetimlerle üretimde kullanılan yemin, suyun, tarım ilacının insan sağlığına ve yasalara uygunluğunu ve üretim tesislerinin hijyen şartlarını kontrol eden Metro Türkiye, taklit ve tağşiş konusunda da ciddi çalışmalar yürütüyor.

Gıda alışverişinin daha da arttığı Ramazan ayında özellikle en çok tercih edilen peynir, bal, zeytinyağ, pastırma ve sucuk gibi işlenmiş et ürünlerinde taklit ve tağşişe karşı dikkatli olmak gerekiyor. Hileli gıda üretenlerin sıklıkla başvurduğu yöntemlerden olan taklit ve tağşiş, ürünlerin besin değerini ortadan kaldırırken tüketicilerin sağlığı ve bütçeleri açısından önemli sorunlar yaratıyor. Ülkemizde bir ilke imza atarak, gıda ürünlerinin tağşiş haritasını oluşturan Metro Türkiye, elde ettiği sonuçlar ışığında 115 farklı ürün çeşidinde 54 farklı taklit riskine karşı düzenli analiz çalışmaları yapıyor. Bu konuda mücadelesini yıllardır sürdüren Metro Türkiye, insan sağlığını tehdit eden hileli ürünleri tespit etmek amacıyla yıl boyunca aralıksız analiz çalışmaları gerçekleştirerek, sadece analizlerden başarıyla geçen ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

Her pakette bol bereket var!

Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışma ile artan bereketin sembolü haline gelen erzak paketleri de uygun fiyatla sunulan dört farklı seçenekle Metro Türkiye raflarında yerini alıyor. En temel gıda ürünlerinden oluşan erzak paketleri ile Metro Türkiye, her pakette bol bereket sunarak paylaşmanın değerini sofralara taşıyor. Yağ, un, salça, tuz, şeker, çay, pirinç ve şarküteri gibi temel gıda ürünlerinden oluşan 4 farklı içerikteki erzak paketlerini tüm Metro Türkiye mağazalarında 391,90 TL’den başlayan fiyatlara bulabilirsiniz. Aynı zamanda Metro Türkiye, kurumların kendi tercihlerine göre erzak kolilerini özelleştirmesine de olanak sağlıyor.

Erzak paketlerini de ürünlerden numune alıp akredite laboratuvarlarda toplam 62 parametrede analiz ederek ve gerekli denetimleri gerçekleştirerek hazırlayan Metro Türkiye, böylece bereketi, besleyici ve lezzetli olduğu kadar güvenilir şekilde paylaşmayı mümkün kılıyor.

Metro Türkiye hakkında

1964 yılında Almanya'da kurulan ve bugün 30’dan fazla ülkede hizmet veren uluslararası perakende şirketi Metro, 1990 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Türk mutfak kültürünü ve değerlerini korumak, gelecek nesillere aktarmak ve Türk mutfağının şefleriyle birlikte dünyada hak ettiği yere gelmesi amacıyla çalışan Metro Türkiye, bugün Türkiye’nin 20 şehrinde 36 mağazasıyla 4.000’den fazla çalışana istihdam sağlamaktadır. Mağaza operasyonlarının yanı sıra Gıda Sevkiyat Operasyonu (FSD) ile 60’tan fazla şehirde profesyonel müşterilerine gıda sevkiyat hizmeti gerçekleştirmekte; son tüketicilere ve HORECA (otel, restoran, kafe) işletmelerine 30 bine varan çeşitte gıda ve gıda dışı ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunmaktadır. Sürdürülebilir İş Ödülleri’nin de sahibi olan Metro Türkiye, et, balık, bal ve meyve sebze izlenebilirliğinden sürdürülebilir hayvancılık, balıkçılık ve kafessiz tavuk yumurtasına, gıda atığı projelerinden Coğrafi İşaretli Ürünler projesine kadar tüm çalışmalarıyla yerel değerlerin kayıt altına alınıp gelecek nesillere miras bırakılmasına katkı sunmayı hedeflemektedir. Metro Chef, Metro Professional, Metro Premium, Aro, Rioba ve Sigma isimli kendi markalarını bünyesinde bulunduran Metro Türkiye, Türkiye’de “Tarladan Sofraya” gıda güvenliği yönetim sisteminin kurulmasını esas alan uluslararası geçerlilikteki IFS Cash & Carry / Wholesale + IFS Lojistik kombine sertifikasına sahip ilk ve tek şirkettir. Metro Türkiye, ürünün hammaddeden başlayarak müşteriye sunulmasına kadar olan süreçte çevresel faktörlerin belirlenmesi ve bu faktörlerin gerekli önlemler ile kontrol altına alınarak çevreye verilen zararın en aza indirilmesi için kılavuzluk yapan ISO 14001 belgesine de sahiptir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!