Acun O Ses Türkiye'de iş isteyen yarışmacıya ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Acun O Ses Türkiyede iş isteyen yarışmacıya ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 09:44

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı “O Ses Türkiye” dün akşam muhteşem bir yarı final bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 31 Ocak Pazar akşamı ekrana gelen çeyrek final elemelerinde Acun Ilıcalı, iş isteyen yarışmacı Ercan'ı yerin dibine soktu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “O Ses Türkiye” final yarışmacıları belli oldu. Yarışmacıların birbirinden muhteşem performanslarını sergiledikleri yarışmanın, Pazar günü yapılan yarı final elemelerine Ebru Gündeş’ten iş isteyen yarışmacı damgasını vurdu. İşte detaylar…

Ercan iş istediğine bin pişman oldu!

Tv 8'in efsane programı O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’in takımından Ercan canlı yayında iş istedi. Acun Ilıcalı ile Ercan’ın konuşmaları gündeme bomba gibi düştü.

Ekranların fenomen yarışması “O Ses Türkiye” yarışmasının canlı yayında yapılan elemelerinde yarışmaya veda eden Ercan söz alarak Türkiye’nin efsane şarkıcısı Ebru Gündeş’e olay ifadeler kullandı. Bunun üzerine yarışmacı Ercan ve Acun Ilıcalı arasından ilginç bir diyalog yaşandı.

Haberin Devamı

İşte O Diyalog!

Ercan, “İki tane çocuğum var işim yok, işsizim, burdan Ebru abla, hocam işim yok” diyeren mesaj gönderdi. Bu duruma çok sinirlenen Acun duruma hemen müdahale etti.

Acun Ilıcalı, “Keşke bunları backstagede söyleseydin, canlı yayında iş başvurusu yapman çok da iyi olmadı bence biz sana her türlü yardımcı oluruz ekranlardan Ebru Gündeş’i zor duruma düşürme” diyeren Ercan’ı iş istediğine pişman etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!