Acun Ilıcalı, Bu Tarz Benim'e talip mi oldu?

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı, Bu Tarz Benime talip mi oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 14:48

Acun Ilıcalı'dan "Bu Tarz Benim" hamlesi... Ilıcalı kancayı Bu Tarz Benim'e mi taktı? Show TV'de devam eden olan giyim moda ve güzellik yarışması Bu Tarz Benim ile ilgili iddia ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında hafta içi her gün ve cumartesi akşamları yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Show TV'nin “Bugün Ne Giysem?” adlı programında 2010 yılından beri görev yapan Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez oturduğu Bu Tarz Benim, reyting sıralamasında birinciliği kaptırmıyor.

Yarışmacıların, farklı konseptlere ait kıyafetler giyerek tarzlarını jüri üyelerinin beğenisine sunduğu, tarzların yarıştığı Bu Tarz Benim hakkında internette büyük bir iddia konuşuluyor.

Yarışmanın büyük ilgi görmesiyle gelen tekliflerin arkası kesilmiyor. İşte o tekliflere yenisi eklendi.

KENDİ KANALI İÇİN İSTEDİ

Show TV ekranlarında hafta içi her gün ve cumartesi akşamları yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı 'Bu Tarz Benim' yarışmasının büyük ilgi görmesiyle gelen transfer tekliflerine yenisi eklendi. TV8'i satın alan Acun Ilıcalı'nın, 'Bu Tarz Benim' programını kanalına transfer etmek için teklif sunduğu iddia edildi.Fakat programın Show TV ile olan sözleşmesi devam ettiği için anlaşma henüz gerçekleşmedi. Ancak görüşmeler hala sürüyor.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Bu Tarz Benime talip mi oldu

ADRİANA LİMA'YA ACUN SORULUNCA - (YENİ)

Bu Tarz Benim yarışması, Nur Bozar, Ayşegül Balcı, Özlem Özden gibi ünlü isimler ortaya çıkardı ve yarışmacıların gerek birbirleriyle ettikleri kavgalar gerekse giydiği kıyafetler sosyal medyada epey yankı buldu. Bu Tarz Benim yarışmasında format gereği, yarışmacılar kıyafetleriyle nereye gittiklerini anlatıyorlar. Senaryolar ise oldukça ilginç; Alaçatı’da kız arkadaşlarıyla yemek, aileyle birlikte Arnavutköy’de gittikleri çok şık restoran, yeni tanışacağı erkek arkadaşıyla buluşma ya da bir film galası… Yarışmayı takip eden televizyon izleyicilerin bir kısmı ise kızların neden su faturası yatırmaya ya da hastanede refakatçi kaldığı zaman ne giydiklerini göstermedikleri konusunda onları ti’ye alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!