6 çocuk doğurdu, 30’unda model oldu

Güncelleme Tarihi:

6 çocuk doğurdu, 30’unda model oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 17:04

Avustralyalı Rosie Luik’in hikâyesi, insanlara hayallerinin peşinden gitmek için asla geç olmadığını gösteriyor.

Haberin Devamı

Avustralyalı Rosie Luik’in tam 6 çocuğu var. Brisbane doğumlu genç kadın, 25’indeyken en iyi arkadaşı için de taşıyıcı annelik yaptı. Üstelik hayallerini kurduğu mesleği için de geç olmadığını düşündü ve 30'undan sonra modellik kariyerine başladı.

6 çocuk doğurdu, 30’unda model oldu


En iyi arkadaşı Lauren Lichtnauer’in bebek sahibi olamaması üzerine harekete geçen genç kadın, 2013 yılında Lauren için ikiz kız bebekler dünyaya getirdi. Üstelik 4’üncü bebeğini doğururken neredeyse ölmek üzereydi ve en iyi arkadaşı için aldığı risk çok büyüktü. Ancak doktorların tüm uyarılarına rağmen hamile kaldı. 

6 çocuk doğurdu, 30’unda model oldu

Haberin Devamı

Rosie, en iyi arkadaşı Lauren ile birlikte. Lauren, Rosie'nin doğumu yaklaştığı sırada kendisinin de hamile kaldığını, böylece 3 çocuk sahibi olduğunu söylüyor.


‘Arkadaşım 20’den fazla kez tüp bebek yapmak istedi ama sonuç alamadı. Ben de onun için hamile kalmaya karar verdim. Bebekleri kucağına aldığındaki yüz ifadesini ömrümün sonuna kadar unutmayacağım’ diyor, Rosie.

'20'LERİMDE DEĞİLİM AMA ASLA VAZGEÇMEDİM' 

6 çocuk doğurdu, 30’unda model oldu


Kendisinin de yaşları 4-10 arasında değişen 3 kızı ve 1 oğlu bulunan Rosie, çocukluğundan beri model olmayı düşlemiş. Hiçbir şey için geç olmadığını düşünen genç kadın, şimdi Britney Spears’a ait iççamaşırı markası Intimate Britney Spears’ın da yüzü oldu.

‘Bazı ajanslar 20’lerimde olmadığım için bana hiç şans vermedi ama ben düşlerimden asla vazgeçmedim’ diyerek egzersizi ve sağlıklı beslenmeyi hayatından hiç çıkarmadığını söylüyor, genç kadın.

Modellik ve annelik dışında yazarlık da yapan Luik'in şimdiye kadar yazdığı 3 tane de çocuk kitabı var. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!