36 yaşındaki Emre Belözoğlu fark attı

Güncelleme Tarihi:

36 yaşındaki Emre Belözoğlu fark attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 11:31

hurriyet.com.tr'nin düzenlediği Süper Lig'de İlk Yarının En İyi 11'i anketi sürüyor. Her mevkiden 3'er adayın bulunduğu ankette geride kalan 2 gün sonunda büyük sürprizler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en kariyerli ve yaşlı futbolcuları arasında yer alan Emre Belözoğlu (36), kendi mevkisinde oyların yüzde 62.5'ini alarak, rakipleri Tolga Ciğerci (Galatasaray) ve Andre Poko'ya (Karabükspor) açık fark attı. 

Süper Lig'de İlk Yarının En İyi 11'i anketinde en büyük çekişme sol kanat ve defansif orta saha mevkilerinde yaşanıyor. Sol kanatta Galatasaraylı Bruma oyların yüzde 42.1'ini alırken, Beşiktaşlı Quaresma'ya yüzde 41.3 oy çıktı. Defansif orta saha bölgesinde de Beşiktaş-Fenerbahçe çekişmesi yaşanıyor. Atiba Hutchinson şüzde 46.7 ile lider, Mehmet Topal yüzde 45.6 ile ikinci sırada.

ANKETİN 3. GÜNÜNDE 4 FENERBAHÇELİ ZİRVEDE
Kaleci: Fernando Muslera (Galatasaray) - Sağ bek: Uğur Uçar (Başakşehir) -  Sağ stoper: Simon Kjaer (Fenerbahçe) - Sol stoper: Martin Skrtel (Fenerbahçe) - Sol bek: Aziz Behich (Bursaspor) - Sağ açık: Jeremain Lens (Fenerbahçe) - Orta saha: Atiba Hutchinson (Beşiktaş) - Orta saha: Emre Belözoğlu (Başakşehir) - Sol açık: Bruma (Galatasaray) - Ofansif orta saha: Mossoro (Başakşehir) - Santrfor: Moussa Sow (Fenerbahçe)

Haberin Devamı

ANKETE KATIL, SONUÇLARI ANINDA GÖR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!