3 yıldıza 48 saat içinde imza attırılacak

Güncelleme Tarihi:

3 yıldıza 48 saat içinde imza attırılacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 00:00

Sarı kırmızılılar, Formica, Romero ve Mutu’nun transferinde sona yaklaştı.

Haberin Devamı

İKİNCİ  yarıya en az 4 yeni oyuncuyla girmeyi planlayan G.Saray, önce Colin Kazım’a, ardından da Culio’ya sözleşme imzalattı. Transferlerini Hagi’nin isteği doğrultusunda gerçekleştiren G.Saray, bu iki oyuncu ile yetinmeyecek. Sırada 3 transfer daha var. Önceki gün Antalya kampından ayrılarak İstanbul’a dönen Sportif Direktör Adnan Sezgin’in, görüşme halinde olduğu Arjantinli 10 numara Formica, kaleci Romero ve Rumen golcü Mutu’ya 48 saat içinde imza attırması bekleniyor.

Insua için ‘bekleyin’ dedi

Arjantinli sol bekin performansını beğenen Gheorghe Hagi, kararını değiştirdi.

DAHA önceki açıklamalarında “Kiralık futbolcu istemiyorum” diyerek Insua’yı işaret eden Hagi, Arjantinli sol bekin Antalya kampındaki performansını görünce fikir değiştirdi. Hannover 96 ile oynanan hazırlık maçında başarılı bir grafik çizen Insua’nın idmanlarda da kampın en iyilerinden biri olarak sivrilmesi Rumen hocaya geri adım attırdı. Hagi, Insua’yı sezon başında kiraladıkları Liverpool’a göndermeye hazırlanan sarı kırmızılı yöneticilere, “Bekleyin” dedi.

Haberin Devamı

Pino’nun unvanı Culio’ya geçti

CİMBOM’un son transferi Culio, bu sezon Pino’ya ait olan “En ucuz G.Saraylı yabancı futbolcu” unvanını devraldı. Hannover 96 maçında 3. golün hazırlayıcısı olan Arjantinli, sarı kırmızılı takımda bu sezon 250 bin Euro’ya oynayacak. Daha önce en az para yıllık 600 bin Euro kazanan Pino’ya veriliyordu. Aslan’ın en pahalı yabancısı ise yılda 2.5 milyon Euro kazanan Milan Baros.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!