2 milyar dolara hükmeden holigan

Güncelleme Tarihi:

2 milyar dolara hükmeden holigan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 20:37

Fenerbahçe ve CSKA maçını saha kenarından izlerken sarı lacivertli oyuncu Kalinic’i itince Aziz Yıldırım’ın hışmına uğrayan Konov, Rusya’nın en etkili iş adamlarından biri.

Haberin Devamı

AVRUPA’nın en büyüğünün belli olduğu Euroleague finalinde en çok konuşulan olaylardan biri, Fenerbahçeli Nikola Kalinic’e oyun sürerken, saha kenarından yapılan elle müdahaleydi. Kalinic’in Rus seyircilerden biri tarafından itilmesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sahaya girerek o seyirci ve yanındakilerle tartıştı.

Yıldırım’ın sert tepkisinin ardından ortalık karışırken, bu olaylara sebep olan seyircinin sıradan biri olmadığı ortaya çıktı.

ÇOK TANINAN BiR SiMA

Kalinic’e fiziki müdahalede bulunan CSKA Moskova tişörtlü kişi, Rus petrokimya devi Sibur şirketinin CEO’su Dmitriy Vladimirovich Konov’dan başkası değildi. Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir parayı kontrol eden Sibur’un CEO’su Konov, eşi Katarina ile birlikte geldiği maçta bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

500 BİN DOLARA DÜĞÜN YAPTI

10 yıldır birlikte olduğu Katarina ile geçen Nisan’da evlenen Dmitriy Konov, düğünü için 500 bin dolar harcamıştı. Olaylar sırasında Katarina’nın hayli heyecanlandığı gözlendi.

2 milyar dolara hükmeden holigan

Eurolig finini saha kenarında izlerken Fenerbahçeli Kalinic'i itince Aziz Yıldırım'ın hışmına uğrayan Dmitriy Konov, maç sonunda Yıldırımın'ın yanına gelerek elini sıktı.

KARIMIN ÜZERİNE DÜŞMESİN DİYE...

SAHA içinde yaşananlar, Rus basınına da konu oldu. Gazetecilere olayı kendi cephesinden anlatan Dmitry Konov, Kalinic’i eşi Katarina’nın (33) üzerine düşmesin diye refleks olarak ittiğini söyledi.

Konov, koruma amaçlı bu davranışının Fenerbahçeli oyuncu ve taraftarlarca farklı yöne çekildiğini ileri sürdü.

GÖRÜLMÜŞ ŞEY DEĞİL

 TOPU kontrol etmek isterken saha kenarına doğru gelen Kalinic, Dmitriy Konov’un müdahalesine sinirlenip, o ve yanındakilerin üzerine yürüdü. Konov da karşılık verince saha bir anda karıştı.

OYUNCUYA BU YAPILAMAZ

KALINIC ile Konov arasındaki diyaloğu gören Aziz Yıldırım, hemen yerinden fırlayarak Ruslar’ı sert biçimde uyardı. F.Bahçe teknik heyetinden gelenlerin de araya girmesi sonrası, Konov ile yanındakilerden şikayetçi olundu.

Haberin Devamı

2 milyar dolara hükmeden holigan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!