16 gündür yaşam mücadelesinde

Güncelleme Tarihi:

16 gündür yaşam mücadelesinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 00:00

Balıkesir'de radyodan duyarak sipariş ettiği zayıflama hapını kullandıktan sonra rahatsızlandığı iddia edilen 35 yaşındaki kadının, yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Haberin Devamı

Bir süre önce sipariş ettiği zayıflama hapından iki gün ikişer adet kullandıktan sonra kalp çarpıntısı başlayan iş kadını Nilüfer Gülmez (35), kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'nde 16 gündür yaşam mücadelesi veriyor.


Makinelere bağlı olan ve böbrekleri başta olmak üzere organlarında ciddi rahatsızlık bulunan Gülmez'in babası Mehmet Gülmez, kızından iyi bir haber almak ümidiyle 16 gündür hastaneden ayrılmıyor.


Yoğun bakım bekleme salonunda kalan ve ihtiyaçları dışından buradan ayrılmayan baba Mehmet ve anne Neriman Gülmez'in günlerdir gözüne uyku girmiyor. Anne Gülmez, kızının ilk zayıflama hapını kullanmasından sonra kalple ilgili sıkıntı yaşadığını ardından bir iki gün sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını söyledi.
İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ise kullanılan hapla aynı seri numaradaki kutuların Balıkesir'deki eczaneler ve diğer satış noktalarından toplayarak, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü'ne gönderecek.

Haberin Devamı


Öte yandan, genel müdürlüğe gönderilen Gülmez'in kullandığı hapla ilgili incelemelerin ise sürdüğü bildirildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!