Yüzümüz yok ki!

Güncelleme Tarihi:

Yüzümüz yok ki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2003 02:03

Fenerbahçeli Ümit Özat, İtalyan Corriera Dello Sport Gazetesi'nde çıkan, ‘‘Roma'ya koşa koşa gelirim’’ sözlerinin kendisine ait olmadığını söyledi.

Kendisine bir kaç kulüpten transfer önerileri olduğunu ve bu konuyla ilgili menajerinin bazı görüşmeler yaptığını kaydeden Ümit, şöyle konuştu: ‘‘Şu anda bunları gündeme getirecek durumumuz yok. Sokağa çıkacak yüzümüz yok ki, transferimizi gündeme getirelimÿÀdur. Ama ben Fenerbahçeliliğim ile hep gurur duydum. Burada kalmak istediğimi defalarca belirttim. Kimseye 'koşa koşa gelirim' diye bir ifade kullanmadım. Her ne kadar bu sezon kötü geçse de bazı kulüplerin gözlemi altındayız. Fenerbahçe Kulübü benim için dünyanın en büyük kulübüdür. Hiçbir futbolcunun da buradan koşa koşa gideceğini sanmıyorum.’’

İTALYAN BASINININ İDDİASI

Koşa koşa gelirim Sensi istesin

Roma kentinin spor gazetesi olan Corriere dello Sport'ta dün yayınlanan röportajında Ümit Özat'ın, ‘‘İtalya benim birinci tercihim ve Roma da büyük bir takım. Ama benimle görüşen bir başka İtalyan kulübü de var. Kulüp Başkanı Sensi istesin, koşa koşa gelirim’’ sözlerine yer verildi.

Ayrılık sinyali

Özat'ın İnter'deki iki arkadaşı Emre ve Okan'a haber gönderdiğine dikkat çeken gazete, ‘‘Türkiye'den ayrılmaya hazırım. Geleceğimi düşünerek İtalya, Almanya ve İngiltere'den gelen teklifleri değerlendireceğim. Okan ve Emre ile kendi aramızda bir derbi oynayacağız’’ ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!