Yıldırım: "Yönetim kurulumuz tamamen uyum içinde çalışmaktadır"

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım: Yönetim kurulumuz tamamen uyum içinde çalışmaktadır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2001 00:00


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basında çıkan "Yıldırım’ın planı" biçimindeki haberler konusunda yazılı bir açıklama yaptı.
Haberin Devamı

Aziz Yıldırım imzasıyla yapılan açıklamada, "Başkan olduğum sürece çalışmalarıma bu yönetim kuruluyla devam edeceğimin tum kamuoyunca bilinmesini rica ediyorum" dedi.

Yapılan açıklamada, çıkan haberlere göre takımın şampiyon olması durumunda Aziz Yıldırım’ın bazı yöneticileri değiştirmek için kongreye gidileceğinin ve şirketleşmeyi de bu kurulda geçireceğinin iddia edildiği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

"Yönetim kurulumuz, tamamen uyum içinde çalışmaktadır. Yalnızca Şadan Kalkavan ile sezon başında fikirsel olarak anlaşamadık. Yönetime almayacağım kişi olarak ilan edilen Ertuğrul Hataylı, üzerine aldığı tüm görevleri yerine getirdiği gibi bugüne kadar vermiş olduğu tüm sözleri tutarak taahhütlerini de yapmıştır. Vedat Olcay da çalışmaktan onur duyduğum bir arkadaşımdır. Aziz Yılmaz ile de herhangi bir anlaşmam yoktur. Ama camianın birleşmesinden bazı kişiler gibi maalesef spor muhabirleri de rahatsız olmaktadır. Neden rahatsız olduklarını da anlamış değilim.

Bazı basın mensuplarının tamamen benim düşüncemmiş gibi haberleri kamuoyuna yansıtmalarını kınıyorum. Bu tür haberlerin tek kalemden çıktığı anlaşılmaktadır. Fenerbahçe içinde, kulüp aleyhinde yazı yazanları da vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum."


(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!