Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 00:00

Kameranın flaşını, el fenerine dönüştürüyor

Motorola Q’nin kamera flaşı Pocket Light programıyla, mini el fenerine dönüşmekte. Tabii bu durumda (pili korumak için) kamera çalıştırılmıyor. Ayrıca bir Timer ayarıyla el fenerinin otomatik olarak kapanması da sağlanabiliyor. Kamera flaşı aslında kamera açıldığında çalışan küçük bir LED. Bilgi için: www.artamata.com

Serin yolculuklar için

Sıcak yaz günlerinde otomobille seyahat edenler bilir. Koltuklar bazen dayanılmayacak kadar rahatsız edici olabiliyor. Cooling Car Summer Seat, koltuk minderi anında serinlik veriyor. Otomobilde çakmak girişine bağlanarak kullanılan minder, büroda ya da evde elektrik prizine takılıyor.

Fiyatı: 50 Dolar. Bilgi için: www.smarthome.com

Cep telefonunun zararlı ışınlarından koruyor

Norveç’teki Handy-Fashion firması tarafından üretilen eşarp, firmanın açıklamasına göre beyni cep telefonundan çıkan zararlı ışınlardan koruyormuş. Boyun atkısı, şal veya eşarp olarak üç farklı boyutta sunulan ürün erkekler ve kadınlar tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlanmış.

Fiyatı: 38-129 Avro arasında değişmekte. Bilgi için: www.handy-fashions.com

Ben piştim diyen yumurta

British Egg Information Service tarafından geliştirilen akıllı yumurta mürekkebi sayesinde, yumurta uygun dereceye ulaştığında tam sizin istediğiniz gibi piştiğini haber veriyor. Tüketiciler, hangi pişme türünü seviyorlarsa yumurtalarını ona göre yani rafadan, kayısı veya katı piştiğini haber verenini seçip alacaklar.

Bilgi için: www.techeblog.com

Vaio’nun da artık ultra mobil PC’si var

Sony’nin Vaio UX-905 UMPC işlemcisi sabit disk yerine 16GB Flash karta sahip, Windows XP ile uyumlu ve Core Solo U 1400 1,4GHZ işlemci ve 512 MB RAM ile donatılı.

Uyku kipinde kırk bir gün çalışıyor

Çin’deki CEC Telecom firması 41 gün şarj edilmeksizin çalışan bir cep telefonu sundu satışa. Bin saatlik çalışma süresine göre A1000 olarak adlandırılan alet 2000 miliamper gücünde bir aküye sahip. Fakat bu kadar uzun çalışma süresine karşın kullanıcılar bazı işlevlerden fedakarlık etmek zorundalar.Telefonun mesela UMTS veya EDGE fonksiyonları bulunmadığı gibi sadece 32MB’lık dahili bir belleği var. 2,2 inçlik ekranı 240x320 piksel çözünürlüklü. 105x50x18mm boyutlarındaki aletin tuşları bulunmuyor bunun yerine telefonun ön yüzünde bir ayar düğmesi. CECT A1000 sadece Çin’de satılmakta.

Müzikli kahvaltılar

İlginç tasarımlı ekmek kızartma makinesinin en önemli özelliği radyolu oluşu. Ekmekleri isteğinize göre altı kızartma derecesinden birinde kızartırken, en sevdiğiniz radyo programını da dinleyebilirsiniz. En küçük ekmek dilimlerini bile çıkarmaya izin veren kaldıraçlı kolu ile çok pratik gibi.

Bilgi için: www.musicgizmos.com

MacBook’lara yaz modası

Keten sıcak yaz aylarında tercih edilen bir kumaştır. Wrappers firması şimdi aynı kumaştan MacBook dizüstü bilgisayarlarına özel kılıflar tasarladı. Çeşitli renklerde keten kılıflar dışında, kanvas ve blucin kumaşlarından üretilenler de var.

Bilgi için: http://wrappers.typepad.com

Işıklı örgü şişleri

LED’li örgü şişleri karanlıkta bile örgü örme imkanı veriyor. Sadece uçlarından ışık veren örgü şişleri ve tığlar dışında, tamamı ışıyanlar da var. Işıklı örgü şişleri ne işe yarar demeyin. Önümüz kış ve elektrik kesintileri de kapıda ! Örgü şişlerinin hediyesi 15 Dolar. Pillerin fiyatı ise üçlü pakette 2.50 Dolar civarında.

Bilgi için: http://laknitterieparisienne.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!