Yeni başkan Duman

Güncelleme Tarihi:

Yeni başkan Duman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2012 18:30

Buz Hokeyi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Orhan Duman seçildi.

Ankara Dedeman Otel'de yapılan genel kurulda 219 delegeden 199'u oy kullandı. Cemal Şengel'in de aday olduğu seçimde, 104 delegenin desteğini alan Duman, federasyonun yeni başkanı oldu. Şengel ise 95 oyda kaldı.

Federasyonun eski başkanı Fatih Çintimar, genel kuruldaki konuşmasında, göreve geldiklerinden beri mahkemelerle uğraştıklarını belirterek, “İlk günden beri çalışıyoruz, hizmet ediyoruz. Ailemize ayıracağımız zamanlardan fedakarlık yaptık. Buz Hokeyini daha ileriye götürmeye çalıştık” dedi.

Başkanlık yaptığı dönemde aynı zamanda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini de yürüttüğünü anlatan Çintimar, “Bakanımız 'birisini seç' dedi. Ben de 'Devletin parasını boşa harcamayalım. Haziran'da mali genel kurul var. Aday olmayacağımı açıklayayım' dedim. Buna rağmen neden olağanüstü genel kurul için imza toplandı, bunu anlayamadım. Biz gönüllü olarak ilk günden beri mesaimizi bu görev için harcadık. Bu aceleye bir anlam veremedim” diye konuştu.

Federasyon başkanı Orhan Duman, çok mutlu olduğunu belirterek, “Sıkıntı yaşamadık. Çok güzel bir seçim oldu" dedi.

Etik kurallar içinde seçim yarışı yaptıklarını ifade eden Duman, “Buz Hokeyini en üst seviyelere taşıyacağız” iddiasını da dile getirdi.

Orhan Duman'ın başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu ise Nilgün Halloran, Şahin Oğuz, Akar Çiçek, Murat Uzar, İbrahim Okan Erol, Salih Koç, İzzet Kaan Özcan, Murat Aslan, Nacibey Donat, Aykut Sunar, Adnan Özdemir, Handan Duman ve Serpil Baran'dan oluştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!