Yankıları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yankıları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2010 10:51

Rusya Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran ve 30 Haziran 2010 tarihine kadar anlaşması bulunan Guus Hiddink'in Türkiye Milli Futbol Takımı ile anlaşması ve 1 Ağustos 2010 tarihinden itibaren Türk Milli Takımı'nı çalıştıracağı haberi Rus basınında geniş yankı buldu.

Birçok televizyon kanalında haber flaş olarak duyurulurken, bazı gazete ve internet sitelerinde de günün en önemli gelişmesi olarak duyuruldu.

Rus medyasında en ilginç başlığı Moscow Post Gazetesi, 'Hiddink Türkiye için Rusya'yı terk ediyor' ile okuyucularına duyururken olayın hoş olmayan bir haber olduğunu yazdı. Metro Gazetesi ise olayı 'Hiddink kendisine yeni iş buldu' başlığı ile verdi.

METRO GAZETESİ: "HİDDİNK KENDİNE YENİ İŞ BULDU"

Rus Milli Takımı antrenörü Guss Hiddink bu yılın ağustos ayından itibaren Türk Milli Takımı'nı çalıştırmaya başlayacak. 3 Mart tarihinde Macaristan ile yapacağımız maç Hiddink yönetimindeki son maçlardan birisi olacak.

TELEVİZYON KANALI ROSSİYA: "GUSS HİDDİNK TÜRK MİLLİ TAKIMI'NI ÇALIŞTIRACAK"

Türk Futbol Federasyonu Amsterdam'da Hollandalı antrenör Guss Hiddink ile yapılan görüşmeler sonucunda kendisiyle anlaşıldığını ve Hiddink'in Türk Milli Futbol Takımını çalıştıracağını belirtti.Ve biz malesef hocamızı kaybettik.

SPORT EXPRESS GAZETESİ: "HİDDİNK 1 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN TÜRK MİLLİ TAKIMI'NI ÇALIŞTIRACAK"

Türk Futbol Federasyonu halen Rus Milli Takımı'nı çalıştıran Guus Hiddink'in 1 Ağustos 2010 tarihinden itibaren Türk Milli Takımı'nı çalıştırmaya başlayacağını ilan etti. Hatırlanacağı üzere, Hollandalı antrenör geçen hafta Rusya ile olan anlaşmasını uzatmayacağını ve anlaşmanın bittiği 30 Haziran'da Rus Milli takımını bırakacağını bildirmişti.

MOSCOW POST GAZETESİ: "HİDDİNK TÜRKİYE İÇİN RUSYA'YI TERK EDİYOR"

17 Şubat tarihinde Rus Milli Futbol takımını çalıştıran Guss Hiddink ile ilgili hoş olmayan bir haber geldi. Yapılan açıklamada, 30 Haziran tarihinde Rusya Milli Takımı ile anlaşması biten Hiddink'in Türk Milli Takımı'nın başına geçmeyi kabul ettiği bildirildi.

LENTA.RU HABER SİTESİ: "GUUS HİDDİNK TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN BAŞINA GEÇMEYE KARAR VERDİ"

Rus Milli Futbol Takımı antrenörü Guus Hiddink, Türk Milli Takımı'nın başına geçip çalıştırmayı kabul etti. Bununla ilgili açıklama Türk Futbol Federasyonu tarafından yapıldı.

İNTERFAX HABER AJANSI: "GUUS HİDDİNK TÜRK MİLLİ TAKIMI'NI ÇALIŞTIRMAYI KABUL ETTİ"

Rus Milli Futbol Takımı ile 30 Haziran tarihinde anlaşması sona eren Guss Hiddink bu tarihten sonra Türk Milli Futbol Takımı'nı çalıştırmayı kabul etti.

RBC HABER SİTESİ: "HİDDİNK AĞUSTOS 2010'DAN İTİBAREN TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN BAŞINA GEÇECEK"

Rus Milli Futbol Takımı antrenörü Guss Hiddink, bu yılın ağustos ayından itibaren Türk Milli Takımı'nı çalıştırmaya başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!