Ya yalan söylüyor ya çeviri hatası

Güncelleme Tarihi:

Ya yalan söylüyor ya çeviri hatası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 01:04

Aziz Yıldırım, Zico’nun hakkında yaptığı açıklamalara resmi siteden cevap verip “Sevilla maçın devre arasında protokol tribünündeydik. Bu sebeple soyunma odasına inip talimat vermem söz konusu değildir” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin eski teknik direktörlerine Arthur Zico’nun yaptığı ‘Aziz Yıldırım Sevilla deplasmanında soyunma odasına girerek bana bazı talimatlar verdi ama ben dinlemedim’ şeklindeki açıklamalar Yıldırım tarafından dün yalanlandı. Resmi siteden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: “Sevilla maçının öncesinde protokol tribününde UEFA Başkanı Michel Platini, dönemin UEFA Genel Sekreter yardımcısı Gianni Infantino ve dönemin Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido Benavente ile futbolun genel sorunlarını içeren bir görüşme yaptık.

‘SOHBET ETTİK’

Maçın devre arasında da yine aynı kişilerin bulunduğu ortamda, protokol tribünündeydik ve sohbet ettik. Dolayısıyla ne maç öncesinde ne de devre arasında soyunma odasına inip talimat vermedim. Çıkan haberlerle ilgili iki ihtimal vardır; ya Zico’ya tercümanlık yapan kişiler hatalı çeviri yapmıştır, ya da Zico yalan söylemektedir” denildi.

ZICO NE DEMİŞTİ?

Haberin Devamı

Yıldırım, içeri girdi ve bana iki şey söyledi: ‘Volkan’ı oyundan çıkar’, ‘Deivid, ortadan oynamasın, sağ kanada geçsin.” Ancak Deivid ortada oynayıp gol attı, Volkan da penaltıları kurtararak bize tur atlattı!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!