Wenger'e iyi, Fener’e kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Wengere iyi, Fener’e kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 14:22

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Arsenal'de yarınki karşılaşma öncesi sakatlar iyileşiyor.

Haberin Devamı

Arsenal'in Premier Lig'in ilk haftasında evinde 3-1 mağlup olduğu Aston Villa maçında sakatlanan altı oyuncusundan beşi bu sabah yapılan antrenmanda yer aldı.

Bacary Sagna, Kieran Gibbs, Aaron Ramsey, Jack Wilshere ve Tomas Rosicky'nin antrenmana çıkmasıyla yüzü gülen Arsene Wenger, buna karşın genç kanat oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain'den uzun süre faydalanamayacak.

Aston Villa maçında dizinden sakatlanan Oxlade-Chamberlain'in yaklaşık altı ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İngiliz ekibinde daha önce sakatlanan Thomas Vermaelen, Nacho Monreal, Mikel Arteta ve Abou Diaby de yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Arsenalli futbolcuların “Good morning” merakı

Faruk ZABCI/COLNEY (DHA)

Londra’ya bir saat uzaklıktaki Shenley Training Centre’da Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirlerini gören Arsenalli futbolcular, “Türkçe ‘Good morning’ nasıl söylenir?" diye sordular.

Arsenalli futbolcu Olivier Giroud ve beş yıl önce Fenerbahçe’ye karşı maçın sonlarına doğru ceza sahasının dışından bir gol atan Aron Ramsey, "Günaydın" kelimesini Türkçe olarak iki kez tekrarladılar.

Arsenal kulübünün güvenlik müdürü de sürekli Fenerbahçe hakkında bilgi almak isterken, Luton Havaalanı’ndan yola çıkacak olan ekibin, Türkiye’deki havaalanında sorun yaşanabileceğini de hesaba katarak, normal ilan edilen gidiş saatinden bir saat önce İngiltere’den hareket edeceğini söyledi.

Antrenmanda neşeli görünen teknik heyet, DHA muhabirlerine, CAS’tan bir son dakika haberinin gelip gelmediğini sordular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!