Vitor Pereira: Bursaspor'dan onu da alalım

Güncelleme Tarihi:

Vitor Pereira: Bursaspordan onu da alalım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 00:46

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, milli maçlarda izleyip hayran kaldığı başarılı futbolcu Serdar Aziz'in alınmasını istediği ileri sürüldü. Sportif direktör Terraneo ocak ayında Serdar Aziz için Bursaspor'un kapısını çalacak

Haberin Devamı

Bursaspor'dan Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i alan Fenerbahçe, yeşil-beyazlı kulübün bir başka yeteneği Serdar Aziz'e de iyice kancayı taktı.

Stoper konusunda sıkıntı olduğunu düşünen teknik direktör Pereira, daha önce de alınmasını istediği Serdar Aziz'in milli maçlardaki performansını görünce soluğu sportif direktör Terraneo'nun yanında aldı. Pereira "transfer sihirbazı" olarak anılan Terraneo'ya Serdar Aziz'i devre arasında Fenerbahçe'de görmeyi çok istediğini söyledi.

Vitor Pereira: Bursaspordan onu da alalım

SERDAR AZİZ TARAFTARLA SORUN YAŞAMIŞTI
Pereira'nın bir dediğini iki etmeyen Fenerbahçe'nin, ara transferde Serdar Aziz için harekete geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'ye transfer olan eski takım arkadaşları Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'le sık sık görüştüğü biliniyor.

Haberin Devamı

Serdar Aziz sezon başında Bursasporlu bazı taraftarların tepkisiyle karşılaşınca yönetime başvurarak, "Ayrılmak istiyorum" demiş, ancak daha sonra ikna edilerek takımda kalması sağlanmıştı. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!