Sergen Yalçın: Beşiktaş her zaman liderliğe, şampiyonluğa oynar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 23:19

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Beşiktaş deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 mağlup ederken siyah-beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluk için oynadığını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Öncelikli olarak kazandığımız için çok mutluyuz. Zor bir oyundu. Rakibin kapalı oynamasını bekliyorduk. Oyunu açmak için çeşitli varyasyonlar denedik. Uzun bir süre açamadık. Belki maçın başında verilen penaltı gol olsaydı oyun çok daha farklı yerlere gidebilirdi. Oyunun son bölümde istekli ve arzuluyduk. İyi savunduk ve rakibin kontratak yapmasına müsaade etmedik. Akıllı bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Böyle maçları kazanmak kolay değil. Çünkü; Kayserispor'un pozisyonu gereği puana ihtiyacı var. Sahada puan almak için savaşmaları, her şeyi yapmaları gayet normal. Doğal olarak da böyle maçlar zor oluyor. Kazandığımız için mutluyuz. Önemli bir virajı geçtiğimizi düşünüyorum. Kalemizde çok az pozisyon veriyoruz. Bu akşam hemen hemen pozisyon vermedik. 4 maçtır gol yemiyoruz. İyi savunma yapıyoruz. Güçlü bir takımımız var. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen böyle sağlam durmak, oyun sonuna kadar sağlam oynamak çok önemli. Bu nedenle oyuncularıma teşekkür ediyorum. Başkanım ve Emre Kocadağ'a da hastalıklarından dolayı acil şifalar diliyorum. İnşallah onlarda en kısa zamanda bizim yanımıza gelirler. Lider olmak derken, Beşiktaş'ta lider olmanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 862 gündür lider olmamışız. Uzun zamandır bunu yakalayamadığımız için önemli. Beşiktaş'ın maç kazanması çok önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş her zaman liderliğe ve şampiyonluğa oynar. 4 maçtır gol yemiyoruz, mücadele ediyoruz. Oyuncularımızın bu övgülere çok ihtiyacı var. Müthiş, birbirleri için oynuyorlar' diye konuştu.

Haberin Devamı


"1, 2 TAKVİYE YAPMAK İSTİYORUZ"

Transfer döneminde 1, 2 takviye yapmak istediklerini belirten Sergen Yalçın, ?48 saat sonra başlayacak transfer sezonu ile ilgili olarak da isimler üzerinden gitmeyi doğru bulmuyorum. Yönetim ve başkanla görüştük. Planlama yapmakta zorlanıyoruz. Şu an planlama yapmamız zor. Mümkün olursa 1-2 oyuncu ile güçlendirmek istiyoruz. Takımında buna ihtiyacı var. İnşallah bir değişim yapabiliriz. Şu an için net olan bir şey yok" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!