Fenerbahçe Edin Dzeko transferini resmen açıkladı! Boşnak golcü, İstanbul'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2023 12:34

Fenerbahçe'nin sağlık kontrollerinden geçireceğini açıkladığı Edin Dzeko, son görüşmeleri yapmak ve resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Edin Dzeko'da mutlu sona ulaştı.

FENERBAHÇE AÇIKLAMIŞTI

Sarı lacivertli kulüpten günün erken saatlerinde, "Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a gelecektir." şeklinde açıklama yapmıştı.

İSTANBUL'A GELDİ

Yıldız futbolcu, saat 10.00 sularında ise İstanbul'a geldi. Dzeko'nun, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Fenerbahçe'den yapılan yeni açıklamada, "Dünyaca ünlü golcü futbolcu Edin Dzeko, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi." ifadeleri kullanıldı ve deneyimli oyuncunun havalimanından ilk fotoğrafı paylaşıldı.

SÖZLEŞMENİN DETAYLARI

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Süleyman Arat, geçtiğimiz hafta servis ettiği özel haberinde, Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'ye 2 senelik imza atacağını ve yıllık 5 milyon Euro civarında bir ücret alacağını ifade etmişti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN İKİNCİ TRANSFERİ

Deneyimli golcü, Fenerbahçe'nin Ryan Kent'in ardından bu sezonki ikinci transferi oldu. Sarı lacivertli ekip ayrıca geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!