Ver Semih'i al Nobre'yi

Güncelleme Tarihi:

Ver Semihi al Nobreyi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2012 15:47

Fenerbahçe'nin transferinde büyük aşama kaydettiği Marcio Nobre, tekrar sarı lacivertli formayı giymek için saatleri sayıyor.

Haberin Devamı

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Nobre'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda büyük bir aşama kaydettiklerini belirterek, "Büyük ölçüde anlaştık. Zaten Nobre, bu transferi istiyordu. Biz de Nobre'ye karşılık Semih'i istedik. Semih artı para şeklinde bir önerimiz oldu. Büyük ölçüde anlaştığımızı tahmin ediyorum, ama henüz kesinleşmedi. Bugün yarın bu transfere nokta koyarız" dedi. 

NOBRE DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
 
Nobre ise Radyospor'a daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye dönmeyi çok istediğini belirterek, "Mersin İdman Yurdu ile bir buçuk yıllık kontratım var. Başkanımızla konuştuk. Eğer Fenerbahçe'yle ilgili bir gelişme olacaksa Mersin'de benim yerime yeni bir forvet almak isteyecektir. Fenerbahçe'nin listesindeyim. Ancak en iyi şey beklemek. Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Büyük takım, tanadığım bir yer, çok saayıda dostum var. Ama şu anda en iyi yol yeni yıldan sonraki gelişmeleri beklemek" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

SEMİH İSTEMİYOR

Mersin İdman Yurdu'nun santrforu Mert Nobre'yle takası gündeme gelen Semih, Fenerbahçe'den ayrılmayacağını açıkladı. Mersin'e gitmek istemediğini söyleyen golcü oyuncu, "Hakkımda çıkan transfer haberlerini ben de herkes gibi TV'den ve basından öğreniyorum. Bu tarz haberlerin nasıl ve neden çıktığını anlamam mümkün değil. Kulübümden ya da başka bir kulüpten bu yönde bir haber kesinlikle gelmedi. Zaten 3 Temmuz sonrası transfer konuşmam mümkün değil" dedi.

Kariyeriyle ilgili açıklamalarda da bulunan Semih Şentürk şunları söyledi:
"Ben Fenerbahçeli Semih olarak geldim, Fenerbahçeli Semih olarak futbola veda etmek istiyorum. Yaşadığımız bu zorlu dönemde tamamen takımımın başarısı ve camiamızın yüzünü güldürmek için elimden geleni yapıyorum. Taraftarımızın özlediği Semih'i en kısa sürede izletmek için var gücümle sahada mücadele ediyorum, etmeye devam edeceğim. Tüm taraftarlarımızdan beklentim, hakkımda çıkan, çıkartılan haberlere itibar etmemeleridir."

"PARA KONUSUNDA ANLAŞIRSAK TRANSFER BUGÜN BİTER"

Semih'in Mersin'e gitmek istemediğini açıklamasının ardından Radyospor'a bağlanan Başkan Kahramanlı, "Semih-Nobre takası teklifi Fenerbahçe yönetiminden geldi. Ayrıca 1-2 gün önce Semih, teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'a Mersin formasını severek giyeceğini söyledi. Fikri değiştiyse, bizi istemeyen futbolcuyu biz de istemeyiz. Semih gelsin gelmesin, Nobre transferi gerçekleşir. Fenerbahçe'de başka Semih'ler de var. Para konusunda da anlaşırsak, bu akşam transfer gerçekleşir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!