Ünlüler 'kadına şiddete hayır' için sahada

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler kadına şiddete hayır için sahada
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 17:46

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun organizasyonuyla ünlüler ve Bakırköy’deki kadın futbol takımları karması 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde “Kadına Şiddete Hayır” demek için maç yaptılar.

Haberin Devamı

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Spor eski Bakanı Fikret Ünlü, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, G.Saraylı eski futbolcular Benhur Babaoğlu, Burak Dilmen gibi spor, siyaset ve medya dünyasından tanınmış ünlülerin yer aldığı takım ile Bakırköy Kadın Futbol Takımları Karması müsabakası Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı ve karşılaşmayı 6-3 Kadın Futbol Takımı Karması kazandı.

Ünlüler kadına şiddete hayır için sahada

8 MART ŞİDDETE HAYIR FUTBOL TURNUVASI
Bakırköy Belediyesi birimleri arasında 13 takımın katılacağı “Kadına Şiddete Hayır Futbol Turnuvası” da yarın gösteri maçının ardından başladı. Kadına şiddete hayır, sporda şiddete hayır, şiddetin her türlüsüne hayır temalarının işleneceği turnuva 15 Nisan’da sona erecek ve ilk dereceye giren takımlara kupa verilecek.
Ünlüler kadına şiddete hayır için sahada

KIRMIZI KARTLARI YIRTILDI
Turnuvanın başlangıcında kırmızı kartlar Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Spor Eski Bakanı Fikret Ünlü, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk tarafından yırtıldı ve belki de dünyada ilk defa bir turnuvada kırmızı kart kullanılmayacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada,” Sadece kadına yönelik fiziksel şiddete değil aynı zamanda çocuk yaşta gelinlere, kadın istihdamındaki olumsuz bakışa, kadını 2. Sınıf gören toplumsal anlayışa, kadınları eve hapseden zihniyete de karşıyız ve bu turnuvanın şiddete duyarlılık konusunda bir mesaj vereceğini umuyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!