Ufuk Sarıca: Fenerbahçe Dixon için doğru tercih değil

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Sarıca: Fenerbahçe Dixon için doğru tercih değil
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 14:43

'Basketbolda yılın transferi' olarak değerlendirilen Bobby Dixon'un Fenerbahçe'ye geçişine, Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca'dan şok bir yorum geldi.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Ligi'nde büyük bir sürprize imza atarak şampiyon olan Pınar Karşıyaka'nın tarihi başarısında başrol oynayan Bobby Dixon'un Fenerbahçe'ye transfer olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu transferi sarı lacivertli basketbolseverler sevinçle karşılarken, İzmir ekibinden çok ilginç bir tepki geldi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Boby Dixon'un Fenerbahçe'ye transferini 'hata' olarak değerlendirdi. ABD'li oyuncunun ayrılış şeklinin yanlış olduğunu, bu nedenle kendisine kırgınlık duyduğunu ifade eden Sarıca, şöyle konuştu:

"ÖNCE BİZİMLE KONUŞMALIYDI"
"Dixon'u tutmak için sınırlarımızı zorlamaya hazırlanırken Fenerbahçe'ye gittiği haberi ile karşılaştık. Ayrılış şekli böyle olmamalıydı. Önce bizimle konuşmalıydı. Bundan dolayı kendisine kırgınım. Tabii kendi bileceği iş ama Fenerbahçe tercihinin ayrıca doğru olmadığını da düşünüyorum. Bize düşen bu kırgınlığımıza rağmen kedisine teşekkür etmek ve başarı dilemektir." (basketfaul)

Ufuk Sarıca: Fenerbahçe Dixon için doğru tercih değil
FENERBAHÇE'DEN DIXON BOMBASI!

Haberin Devamı

DIXON VEDA MESAJI YAYINLADI
Bu arada Bobby Dixon, sosyal medyadan bir veda mesajı yayınladı. Türk vatandaşı olarak Ali Muhammed ismini alan ABD'li oyuncu, mesajını da bu isimle imzaladı. Dixon, şunları yazdı:

"3 muhteşem yıldır Pınar Karşıyaka'dayım. Bu kulüp benim için hep iyi geldi ve 3 yılda hiçbir maçı kaçırmadım. Asla şikayetçi olmam. Oynadığım zaman her maçımı son maçımmış gibi oynadım. Yaptığım ve ölene kadar yapacağım sporla ilgili tutkuluyum. Bu sadece bir oyun ama bu oyun benim hayatımı kurtardı. Taraftarı çok sevdim. Burada 3 yılda Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig şampiyonluğu kazandım. Muhteşem bir dünyada burada kalmak ve yaptığımız güzel şeye devam etmek isterdim Ama ne yazık ki bu profesyonel hayat. Bakmam gereken bir ailem var. Kendim ve ailemin geleceğini güvenceye almakla ilgili kararım nedeniyle insanların söylediklerine kırıldım. Her zaman Karşıyaka'yı seveceğim. Burası benim ikinci evim. Umarım hepiniz anlarsınız ama anlamasanız da sizi hala seviyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!