UEFA’yı ikna edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

UEFA’yı ikna edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 21:20

G.Saray Başkanı, “UEFA’da rutin toplantılardan biri oldu. Bu görüşmeler devam edecek. Galatasaray’ın Avrupa Kupaları’ndan men edilme tehlikesi yok. Sunumumuzu yaptık. Şubat ayında tekrar görüşeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 534’üncü Galatasaray Lisesi kutlamaları, 1940 ve 1965 yılı dönemlerinin madalya ve berat töreni Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. 

Törenin ardından konuşan Dursun Özbek, “UEFA’da rutin toplantılardan biri oldu. Daha önce hazırladığımız raporlar vardı. Kendilerine gönderdik. Bu raporlar ile ilgili sorular soruldu. Onları cevapladık.
Bu görüşmeler devam edecek. Galatasaray’ın Avrupa’dan men edilme tehlikesi yok. Şubat ayında bir görüşme daha olacak. Görüşmeler pozitif, olumlu yönde gelişti” dedi.

‘KRİTERLER TRANSFERİ ETKİLEMEZ’

MALİ kriterlerin sarı kırmızılı ekibe transfer yapmalarına engel olup olmayacağının sorulması üzerine konuşan Özbek, “Hayır, etkilemez. Şu anda UEFA’nın Galatasaray ile ilgili bir yaptırımı yok. Şu anda hiçbir cezai şart söz konusu değil. Bu görüşmeler sadece bizimle değil. Avrupa’da 27’ye yakın kulüple görüşülüyor. Galatasaray da o safhada. Bugün ‘ceza alacak’ gibi yaklaşımlar yanlış.
UEFA bütün Avrupa kulüpleri için aynı kriterleri ortaya koyuyor. Onun için ön yargılı olmak yanlış. Galatasaray UEFA’nın istediği bilgileri bütün şeffaflığı ile kendilerine yansıtmaktadır’’ dedi.

Haberin Devamı

‘SABRİ İYİ GALATASARAYLI’

ÖZBEK, ‘’Sabri’yi iyi G.Saraylı olmasından dolayı kutluyorum. Otomatik uzamalar camia tarafından sevilmeyen hususlar. Kendisinin bunu iptal etmiş olması ne kadar iyi bir G.Saraylı olduğunu gösteriyor. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum’’ dedi.
Özbek,”Grosskreutz’un ayrılmasını duyduğum zaman Cenevre’deydim. Yeni geldim Henüz Mustafa Hocamla görüşme fırsatım olmadı. Hocamla görüşünce bilgi sahibi olacağım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!