Transfer piyasası alev alev

Güncelleme Tarihi:

Transfer piyasası alev alev
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 12:07

Transfer döneminde hareketlilik devam ediyor. Avrupa’nın dev kulüpleri sezonun sona ermesiyle transfer taarruzuna başlarken, yıldız isimler dudak uçuklatan rakamlarla anılmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İşte Avrupa transfer borsasında günün öne çıkan gelişmeleri;

1-İngiliz kulübü Arsenal, Real Madrid’in genç yıldızı Alvaro Morata için harekete geçti. Ancak İspanyol ekibinin oyuncunun gelişimi üzerinden bir anlaşma yapmak istediği ve iki yıl içinde yeniden satın alma opsiyonuyla bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.

2-Chelsea, Diego Costa’da sonra Atletico Madrid’in bir diğer yıldızı Filipe Luis için de özel bir paket hazırladı. Bu iki oyuncu için kesenin ağzını açan kulüp, David Luiz transferinden gelecek 50 milyon poundu ve artı parayı gözden çıkardı.

3-Jose Mourinho ile yaşadığı “yaş” problemi yüzünden Chelsea’den ayrılan Samuel Eto’o kariyerine Arsenal’de devam etmek istiyor. Arsenal menajeri Wenger’in de başarılı futbolcunun tecrübesinden yararlanmaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

4-Luis Suarez transferinde geri adım atan Real Madrid bu kez gözünü Manchester City’nin golcüsü Sergio Agüero’ya dikti. Benzema ve Morata’nın takımdaki geleceğinin belirsizliği üzerine harekete geçen Başkan Perez’in, Arjantinli golcü için 60 milyon pound ödemeye hazır olduğu belirtildi.

5-Manchester United’ın yeni teknik direktörü Louis van Gaal, transferde gözünü Mats Hummels, Bruno Martins Indi ve Miranda’ya dikti. Yaklaşık 200 milyon poundluk transfer bütçesine sahip olan van Gaal, Vidic ve Rio Ferdinand ile de yollarını ayıracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!