Transfer görüşmeleri sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Transfer görüşmeleri sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 15:55

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübünün basın sözcüsü Altan Sökmen, “Samsun, yeni sezonda rakiplerin çekineceği bir deplasman olacak” dedi.

Sökmen, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kulübün yeni Yönetim Kurulunun Ahmet Öztürk, başkanlığında yürüttüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Takımın yeni sezonda antrenörlüğünü ligin tecrübeli isimlerinden Caner Yıllar'ın yapacağını hatırlatan Sökmen, transfer çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

“Geçen yıl takımda yer alan oyuncularımızdan Gülşah Akkaya ve Cansu Aslan yeni sezonda da Samsun Basketbol Kulübü adına mücadele edecek. Bu oyuncuların yanı sıra Beşiktaş Cola Turka takımından Nazlı Güler'i, 2. Lig takımlarından Göle Belediyesi'nden liginin yıldızı konumundaki Ebru Ünal'ı, Alanya Belediyesi'nden Süreyya Yasemin Atınç'ı, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Deniz Boz'u takıma dahil ettik.”

Diğer transfer görüşmelerinin devam ettiğini vurgulayan Sökmen, “Transferde 3-4 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Yabancı transferinde ise 4 Amerikalı oyuncuyu takıma katmak istiyoruz. Yönetim Kurulumuz bu yönde büyük uğraşlar veriyor. Samsun yeni sezonda rakiplerin çekineceği bir deplasman olacak. Bunun için yaptığımız çalışmalarda maksimum verim alabileceğimiz oyuncularla temas içindeyiz.”

Samsun Basketbol Kulübü'nün göstereceği başarının Samsun'a katma değer olarak döneceğine inandıklarını da belirten Sökmen, kulübe destek amacıyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlara ulaştıklarını dile getirdi.

Kulübe destek olunması amacıyla gerçekleşen sponsorluk görüşmelerinin de devam ettiğini ifade eden Sökmen, bu kapsamda kombine bilet satışlarına da ilerleyen günlerde başlanacağını bildirdi.

Yeni sezon maçlarının Ekim ayında başlayacağını hatırlatan Sökmen, transfer çalışmalarının tamamlanmasıyla antrenmanlara Ağustos ayında başlamayı planladıklarını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!