Transfer ara dönemde olabilir

Güncelleme Tarihi:

Transfer ara dönemde olabilir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2009 12:37

Transfer sürecinin bitmesine karşın hakkındaki tartışmalar devam eden Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran Metin Korkmaz ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Korkmaz, ''Sercan'ın Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği iddiası tamamen yalandır. Sercan elbette her genç futbolcu gibi büyük takımda oynamak istiyor. ama kendisi Bursasporludur. Kulübü hangi takımı uygun görür ise o takıma gider'' dedi.

Metin Korkmaz, ayrıca, Sercan'ın tranferinin ara dönemde gerçekleşebileceğini de söyledi.  
 
Sercan’ın, kendisiyle ilgili olarak, iradesi dışında açıklamalar yapıldığını belirten Korkmaz, Sercan’ın ne Galatasaray’a ne de Fenerbahçe’ye yakınlığı bulunmaktadır.  Sercan Bursaspor’ludur, bunu da defalarca söylemiştir” dedi.

Transfer sürecine, yetkisi olmayan bazı kişilerin karışarak, durumu daha da karmaşık hale getirdiğini vurgulayan Metin Korkmaz, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Fenerbahçe Kulübü, bu konuda benimle görüştü; çünkü federasyonun resmi internet sitesine bakıldığında da görülür, biz Sercan’ın temsil haklarını elimizde bulunduruyoruz. Benim adıma birisi çıkıp televizyonda açıklama yapıyor. Sercan’ın eski menajeri Efkan Erciyas, transfer sürecinde yer alıyormuş gibi açıklama yapıyor. ''Fenerbahçe'yle görüştük'' diyor. Israrla ''Fenerbahçeyi istiyor'' diyor. Asla böyle bir şey yok. Ben Sercan'ın ne bir yayın kuruluşuna ne bir basın kuruluşuna ''Ben Fenerbahçeliyim ben Galatasaraylıyım, Beşiktaşlıyım'' dediğini duydum. Olayın en başından beri bu çocuk Bursasporlu size verdiği özel röportajlarda da bunu defalarca vurguladı. Başka takımları tutmadığını söyledi. Sercan çok profesyonel bir futbolcudur. Büyük takımlarda forma giyerim, ama kulübün menfaatleri doğrultusunda hangi takımda oynamak gerekir ise o takıma giderim diyor. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray yöneticisi ne Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı, yetkisi olmayan birsiyle görüşmedi. Eski menajer Efgan Erciyas çıkıp açıklamalar yapıyor, asparagas haberler yayılıyor. Yetkili olmayan bir insanın konuşturulmasını da etik bulmuyorum. Kamuoyu yanlış yönlendiriliyor. Bu hareketler 19 yaşındaki genç bir futbolcuya büyük zarar veriyor” şeklinde konuştu.

Metin Korkmaz, Bursaspor-Fenerbahçe maçının ardından bu konuda Sercan’la birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceklerini ve yapılan gereksiz açıklamalara, var olan karmaşaya son vereceklerini söyledi.

Korkmaz, ayrıca, ara transfer döneminde Sercan için çok önemli bir gelişme yaşanacağını, genç futbolcunun yurtiçinde bir takıma ya da Avrupa’ya gidebileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!