Tottenham’ın istediği Semih İngiltere’de çıktı

Güncelleme Tarihi:

Tottenham’ın istediği Semih İngiltere’de çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 00:00

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Semih Şentürk konusunda dün ilginç gelişmeler yaşandı.

İngiliz The Guardian Gazetesi futbol camiasında büyük ses getiren bir haber yayımlayarak, Premier Lig’in en önemli takımlarından Tottenham’ın Fenerbahçeli Semih Şentürk’e talip olduğunu iddia etti. Haberde, İrlandalı golcüsü Robbie Keane’i göndermeyi, Jamie O’Hara ve Dos Santos’u da kiralamayı planlayan Londra ekibinin, Semih’i renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Fener’de bitirecek

Sarı lacivertli kulüple sezon sonuna dek sözleşmesi bulunan milli futbolcunun menajeri Şenol Çilek, bu haber üzerine bir açıklama yaparak, “Semih sezonu Fenerbahçe’de tamamlayacak” dedi. Çilek’in bu açıklamasından birkaç saat sonra Semih’in İngiltere’de olduğu ortaya çıktı. The Guardian Gazetesi’nde yer alan haberin ardından milli futbolcunun İngiltere’ye gittiğinin anlaşılması, Semih’in burada bazı kulüplerle transfer görüşmesi yapabileceği olasılığını güçlendirdi.

Buluştular

Stoke City’de oynayan Tuncay Şanlı ise twitter hesabında yayınladığı mesajda, Semih ile G.Saraylı Sabri’nin kendisini ziyarete geldiğini yazdı. Tuncay, “Kardeşlerim ziyaretime geldi. Çok mutluyum. Blackburn maçında tribünde olacaklar. Burası onlarla daha güzel” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!