Tiger'ın önündeki skandal

Güncelleme Tarihi:

Tigerın önündeki skandal
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2012 00:34

Federasyon başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünyaca ünlü ABD’li golfçü Tiger Woods’un, Charl Scwartzel’le yaptığı müsabaka öncesi Cihan Haber Ajansı muhabiri Ünal’a kafa attı.

Haberin Devamı

GOLF maceramız skandalla başladı... Türkiye’de ilk kez düzenlenen Turkish Airlines World Golf Turnuvası’nde birinci ve ikinci grup müsabakaları, dün Antalya Belek’teki Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında yapıldı. Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods’un da katıldığı turnuvada, ABD’li sporcunun gözü önünde büyük bir skandal yaşandı. Woods ile Scwartzel arasındaki mücadelenin ilk delikteki başlangıç atışı sırasında Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal’a kafa attı. Ağaoğlu’nu güvenlik görevlileri ve çevredekiler, güçlükle sakinleştirdi. Muhabir Ünal’ın ise gözlüğü kırıldı.

‘Ağaoğlu’nu tanımıyordum’

GÜVENLİK görevlileri ile basın mensupları arasında, ‘görüntü alma mesafesi’ konusunda çıkan gerginlik, bir anda Ahmet Ağaoğlu’yla, Cihat Ünal arasındaki bir tartışmaya dönüştü. Konuyla ilgili telefonla ulaştığımız muhabir Cihat Ünal ise şunları söyledi: “Ahmet Ağaoğlu’nu hayatımda ilk defa gördüm. Kendisini tanımıyordum. Güvenlikler bizi çok yakından görüntü aldığımız gerekçesiyle uyardı. Konsantrasyonu dağıttımızı ve uzaklaşmamız şeklinde telkinde bulundular. Bize uyarıları sert şekilde yapınca, gerginlik çıktı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea730ef018fbb8f880b1f1

‘Kendisinden şikayetçi oldum’

CİHAT Ünal, sözlerini şöyle tamamladı: “Bir anda çıkagelen Ahmet Ağaoğlu gazetecilere, ‘Bu kadar yaklaşıp, konsantrasyonu dağıtıyorsunuz. İyice b..unu çıkarmayın’ dedi. Ben de kendisine, ‘Biz burada bir şey yapmıyoruz. Asıl siz b..unu çıkartıyorsunuz’ karşılığını verdim. Bu sözümden sonra üzerime doğru gelip, bana kafa attı ve gözlüğümü kırdı. Gerekli raporu da aldım ve kendisiyle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum.”

Yüksek güvenlik önlemleri alındı

ÜNLÜ golfçülerin yarıştığı turnuvadaki güvenlik önlemleri dikkat çekti. Öte yandan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği, meydana gelen olayla alakalı Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu kınadı.

Haberin Devamı

Türkiye’ye rezil oldum

Ağaoğlu olayla ilgili, “Woods’un attığı top birine çarpsa hayati tehlike yaşardı, dünyaya rezil olurduk. Ama dün ben Türkiye’ye rezil oldum” dedi.

TÜRKİYE Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, muhabire kafa atmasıyla ilgili olarak, “Woods’un sopasından çıkan top bir insanın başına gelse ve O hayati tehlike yaşasa dünyaya rezil olacaktık. Böyle bir olay oldu Türkiye’ye ben rezil oldum, evladır” dedi. Ağaoğlu, “Arkadaş güvenli emniyet şeridinin önünde durup, 3 uyarıya rağmen buna devam etti. En basit örneği, Messi penaltı atarken altı pasa girip fotoğraf çekme şansın var mı? Yok” diye konuştu. Ağaoğlu, “Arkadaş ısrarla bağırarak, ‘Siz kim oluyorsunuz’ dedi. Herhalde beni de tanımıyordu. Tabii ki hiç hoş olmadı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!