Terim:Kalıp kalmayacağım sorulmadı

Güncelleme Tarihi:

Terim:Kalıp kalmayacağım sorulmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2001 00:00


Çizme'de ki elçimiz Fatih Terim, kulüpten kendisine şimdilik Floransa'da kalıp kalmayacağına dair herhangi bir soru gelmediğini, sorulduğunda cevap vereceğini söyledi.
Haberin Devamı

Fiorentina Kulübü Genel Menajeri Giancarlo Antognoni’nin, "Program yapmadan önce teknik direktör problemini çözmeliyiz. Terim devam edecek mi veya başka bir teknik direktör mü gelecek? Biz, Terim’in de bir şeyler demesini bekliyoruz. Ve bu Mart ayı içinde olmalı" şeklinde açıklamalarına karşılık veren Terim, "Hiç kimse bana böyle bir soru sormadı. Eğer sorarlarsa cevabını veririm. Kulüp yöneticileriyle her gün görüşüyorum. Sconcerti ile çok iyi bir ilişkimiz var. Futboldan ve başka şeylerden bol bol konuşuyoruz." dedi.

La Gazzetta dello Sport gazetesine konuşan Terim, cumartesi günü oynayacakları Brescia maçında sadece 16 oyuncusunun oynayacak durumda olduğunu, sakat olan Cois, Amoroso, Tarozzi, Mijatoviç ile kart cezalısı Torricelli ve Repka’nın olmayacağını söyledi.

Floransa'ya geldiği günlerde futbolcu transferi konusunda yaptığı istekleri hatırlatan Terim, "Temmuz’dan Ocak’a kadar kulüp hiçbir oyuncu almadı. Şimdi ihtiyacım olanı ben o zamanlardan söylemiştim. Ocak’ta maksimum bir oyuncu alınabilirdi. Ama bir oyuncu neyi değiştirir? Morfeo ve Firicano daha fazla oynayabilmek için başka takımlara gitmek istediler. Onlara izin vermek doğruydu. Ne olursa olsun acınmıyorum. Cumartesi günü Brescia’yı yenmek zorundayız“ dedi.

Terim, Brescia karşısında 4-3-1-2’den 3-4-1-2 sistemine geçeceğini belirtti.

İLGİLİ HABER


Antognoni: Terim güvenmiyorsa söylesin
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!