Teknik grup dekor gibi bomboşmuş

Güncelleme Tarihi:

Teknik grup dekor gibi bomboşmuş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 13:32

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı yeni menajeri Nur Gencer eski teknik ekip için yenilir yutulur olmayan sözler söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray Cafe Crown  Basketbol Takımı'nda Cemal Nalga skandalının ardından genel menajer sıfatıyla göreve getirilen Nur Gencer, başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Nur Gencer, yaptığı açıklamada, Galatasaray Cafe Crown  takımı kadrosunu beklediğinden daha iyi durumda bulduğunu kaydederken, Türkiye  Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu'nun verdiği  cezaların ise akıl ve mantık dışı olduğunu ileri sürdü.
Galatasaray Cafe Crown takımının mevcut teknik kapasitesiyle ligde sorun  yaşamayacağını düşündüğünü aktaran Gencer, şunları söyledi:
“Hatta beklediğimden de iyi bir takım. Radoslav Rancik'in Azovmash  maçındaki gibi oynadığı her maçı kazanırız. Simas Jasaitis'i kadrosunda  bulunduran bir takım da zaten Avrupa takımıdır. Ama teknik grubun arkası tamamen  film dekoru gibi bomboşmuş. Kimse yok. Bir tane yazılı kağıt, belge yok. Buraya  gelene kadar maçın hakemini dahi öğrenemedim. Bu işlerde, maçın hakemi  karşılanır, bir yemeğe gidilir, ağırlanır. Bu organizasyon eksikliği de değil,  tamamen facia. Yaşanan sıkıntılar yüzde 100 bunun sonucu. Ama bu sonucu doğuran  da Galatasaray Kulübü. Onun için fazla bir şey söylemiyorum. Biz artık önümüze  bakacağız.”

Haberin Devamı

İMKANSIZI BAŞARACAĞIZ

Verilen cezaların ardından Galatasaray Cafe Crown takımının ligde -4  puana düşmesi konusuna değinen Nur Gencer, ligde kalma yolunda imkansızı  başaracaklarını ifade etti.
Yeni teknik ve idari kadro olarak, takımın arkasını doldurabilmeleri  halinde, çok şeyin değişeceğini dile getiren Gencer, “Şimdi giriyorsunuz soyunma  odasına, oyuncular prim bekliyor. Fenerbahçe Ülker maçında söz verilmiş, olaylar  nedeniyle alınamamış. Fakat ben bu takıma çok inanıyorum. Bu imkansızı  başaracağız. İnşallah TBF Tahkim Kurulu'ndan da iyi haber gelir. Artık bir bir  tüm maçlarımızı kazanmaya bakacağız. Bu takımı kurtarmak için savaşacağız” diye  konuştu.

VERİLEN CEZALARA BÜYÜK TEPKİ

Nur Gencer, TBF Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu'nun Cemal Nalga olayı  nedeniyle verdiği cezaları, sert sözlerle eleştirdi.
“Aslında ben Tahkim Kurulu'na da güvenmiyorum. Basketbol Federasyonu'na  ise hiç güvenmiyorum” diyen Gencer, “Federasyonun yaptığı işlem, akla ve  mantığa uyacak bir şey değil. Bir hesap, kitap işi değil. Bu kararları aklı  başında olan bir disiplin kurulu vermez. Türkiye'de ilk olduğu için  yönetmeliklerde, bu konuyla ilgili bir satır dahi yok. Ama orada uyduruyorlar,  kendi kafalarından atıyorlar. Bu işler, bu kadar ucuz değil” şeklinde konuştu
Nur Gencer ayrıca, Galatasaray Cafe Crown'da göreve başlayana kadar,  Basketbol Federasyonu'nun, özellikle de başkanının karşısında olduğuna  değinirken, “Ama ben artık bir görevliyim. İşin o kısmını yöneticilerimize  bırakıyorum. Biz artık neferiz” diyerek sözlerinin tamamladı.

Haberin Devamı

YEŞİLDAĞ: “HESAP BASİT, HER MAÇI KAZANMAK

Galatasaray Cafe Crown takımında antrenör Cem Akdağ'ın yardımcı olarak  görev alan Cihansever Yeşildağ ise, yaptığı değerlendirmede, ligde kalmak için  basit bir hesapları bulunduğunu kaydederek, “Hesap basit, her maçı kazanmak.  Adım adım gideceğiz” dedi.
Yeşildağ, kadrolarını imkanları ölçüsünde bir oyun kurucu ve bir pivotla  güçlendirmek zorunda olduklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!