Tarih olacağım

Güncelleme Tarihi:

Tarih olacağım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

YüzyIlIn sporcuları arasında gösterilen haltercimiz The Sydney Morning Herald'da tanıtıldı. 'Ülkesini Taşıyor' başlığı altında yapılan yazıda Naim Süleymanoğlu'nun ‘‘Gümüş ve bronz beni ilgilendirmiyor. Tek düşüncem altın. Olimpiyat şampiyonu olmaya söz verdim. Tarih olacağım’’ dediğini kaydetti.

Cep Herkülü Avustralya basınında

BİRİNCİ SAFYA

Dünyanın önde gelen kurumları ve basınınca yüzyılın en etkili kişileri arasında gösterilen ‘‘Cep Herkülü’’ lakaplı Türk halterci Naim Süleymanoğlu, Avustralya'nın en büyük günlük gazetelerinden The Sydney Morning Herald'da tanıtıldı. Haber birinci sayfada, gazetenin logosunun üzerindeki sütünda, Naim Süleymanoğlu'nun bir resmi ve ‘‘Ülkesini Taşıyor’’ başlığıyla yer aldı.

BÜYÜK RİSK

Gazetenin spor ekinde de sayfanın dörtte üçünü kaplayan yazı ve resimle Naim Süleymanoğlu hakkında okuyuculara ayrıntılı bilgi verildi, Süleymanoğlu'nun dördüncü olimpiyat şampiyonluğu için Sydney'e geleceğini kaydetti. Gazete, Naim'in ‘‘Gümüş ve bronz beni hiç ilgilendirmiyor. Tek düşüncem sadece altın. Büyük risk, biliyorum. Fakat ben olimpiyat şampiyonu olmaya söz verdim. Yapmalıyım’’ dediğini kaydetti.

DAHA KOLAY

Kendisine haksız olarak geçmişte ‘‘playboy’’ yakıştırmasında bulunulduğunu anlatan Süleymanoğlu, ‘‘Ben de her genç erkek gibiydim. Şimdi o dönemler geride kaldı. Sydney'de olimpiyat şampiyonu olmak Atlanta'da olduğumdan çok daha kolay olacak. Bunu biliyorum. Carl Lewis ve Al Oerter gibi ben de tarih olacağım ’’ dediği de aktarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!