Susun! Sahada konuşacaktınız

Güncelleme Tarihi:

Susun Sahada konuşacaktınız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2013 00:41

Volkan Demirel, gerilimli dakikaların ardından arkadaşlarına sert çıktı. Fenerbahçe kalecisi, tünelde birbirlerine bağıran ve itişmeler yaşayan futbolculara, “Burada değil, maç sırasında konuşmalıydınız” diye bağırdı. Olaylar koridorlarda daha da büyümeden sona erdi.

Haberin Devamı

MAÇ bitti, saha karıştı... Fenerbahçe ve Trabzonsporlu futbolcular, birbirine girdi. Son dakikaları oldukça gergin geçen karşılaşma sonunda, 2 takım futbolcuları kapıştı. Yaşanan gerginliği önleyen isim her zaman tartışmaların içinde olmasına alıştığımız Volkan Demirel’di. Karşılaşma bitiminde Trabzon kalecisi Onur Kıvrak taraftarlara dönerek yumruğunu sıktı.

İŞTE MAÇ SONUNDA TÜM YAŞANANLAR - FOTO GALERİ

Bunun üzerine yedek kulübesinde bulunan Selçuk Şahin koşarak sahaya girdi ve Onur’un üzerine yürüdü. Olaya diğer oyuncular da dahil olunca tartışma büyüdü. Futbolcuların itiş kakışı ve taraftarların tezahüratlarıyla taraflar iyice gerildi. Bu sırada Volkan Demirel hem takım arkadaşlarını hem Trabzonsporlu oyuncularını yatıştırdı.

SOYUNMA ODASINI İNLETTİ

Haberin Devamı

OYUNCULARIN gerginliği soyunma odasına gidilirken de sürdü. Birbirlerine bağıran ve yaşadıkları itişmelere devam eden oyuncuları ayırmak yine kaleci Volkan’a düştü. Tecrübeli kaleci, “Susun, burada değil sahada konuşacaktınız” diyerek sert çıktı.

Bunun üzerine sarı lacivertli futbolcular soyunma odasının yolunu tuttular. Yorgun oldukları gözlenen oyuncular kaptan Volkan’ın uyarılarıyla sakinleşti ve koridorda büyümesi muhtemel olaylar kapandı. Böylelikle iki takım futbolcuları da soyunma odasına gitmeden önce içeride tartışma yaşamadı.

A Milli Takım’dan arkadaşı olan Trabzon kalecisi Onur’la gerilim yaşayan Volkan, daha sonra soyunma odasına gitti. Volkan Demirel, soyunma odası koridorlarında iki takım futbolcularına sert uyarılarda bulundu. Yaşanan yoğun tartışmalar sırasında F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel de olaylara karışan isimler arasındaydı.

Onur onursuz davranmadı

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “Onur’u henüz dinlemedim. Ancak Türkiye’de bazı oyuncuların seyirciye yönelik ya da şova yönelik bazı tavır ve davranış alışkanlıkları var. Bu alışkanlıklardan henüz kurtulamadık. Onur’u, onurlu bir adam olarak biliyorum. Onursuzca davrandığını düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Uslu’dan G.Saray’a gönderme

F.BAHÇE eski yöneticisi Mahmut Uslu’dan sert Galatasaray çıkışı... Uslu, Beyaz TV’ye, “Biz devlet eliyle stat elde etmedik, SPK’da oyunlarla halkın paralarını elinden almadık. Fenerbahçe kendi üyelerinin paralarıyla stadı yaptı. 1907 tribününü bizler, karşı tarafı, insanlar evlerini satarak kombine alarak yaptırdı. Fenerbahçe, Fenerbahçelilerle büyüdü. Ben bu kadar söylüyorum, altını da çiziyorum” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!