St. Pauli'den Deniz Naki kampanyası

Güncelleme Tarihi:

St. Pauliden Deniz Naki kampanyası
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 09:58

Almanya'nın St. Pauli Kulübü, 'terör örgütü propagandası' yaptığı gerekçesiyle 5 yıla kadar hapsi istenen eski futbolcusu Deniz Naki'ye destek olmak amacıyla özel bir kampanya düzenledi. Takımın Türk futbolcuları Enver Cenk Şahin ile Ersin Zehir katılmadı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarından 'terör örgütü propagandası' yaptığı gerekçesiyle, hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Amedsporlu futbolcu Deniz Naki'ye, eski kulübü St. Pauli'den destek geldi.

Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden St. Pauli, dün Werder Bremen ile oynanan özel maç öncesi Twitter üzerinden duyurduğu kadrosunda futbolcularının soyadlarını 'Naki' olarak yazdı. Ancak takımın Türk futbolcuları Enver Cenk Şahin ile Ersin Zehir, soyadlarının bu şekilde yazılmasını istemedi.

Maç öncesi ve maç sırasında da St. Pauli'li taraftarlar da sürekli Deniz Naki diye tezahürat yaptı. 39. dakikada St. Pauli'nin golünü atan Litka'nın adı da Naki diye anons edildi. 

St. Pauliden Deniz Naki kampanyası
St. Pauli takımı ayrıca, "Deniz Naki için biz yeneceğiz" mesajının yer aldığı özel tişörtlerle sahaya çıktı. Enver Cenk Şahin ile Ersin Zehir bu tişörtleri de giymedi.

Haberin Devamı

Deniz Naki, 2009-2012 yılları arasında St. Pauli'de forma giymişti.

İŞTE ST. PAULI'NİN WERDER BREMEN MAÇI ÖNCESİ ATTIĞI TWEET

Â

St. Pauliden Deniz Naki kampanyası


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!