Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı! 'Teknik adamlar diplomalarını yırtmalı'

Güncelleme Tarihi:

Yunanistanda Fatih Terim rüzgarı Teknik adamlar diplomalarını yırtmalı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2024 07:00

Yunanistan Kupası’nda sakatlıklar yüzünden 5 futbolcusundan yoksun sahaya çıkan Panathinakos’un deplasmanda 120 dakikası 0-0 biten maçta ezeli rakibi Olympiakos’u penaltılarda 7-6 yenerek çeyrek finale çıkması camiada büyük sevinç yaratırken ülke medyası Fatih Terim’e övgü yağdırdı.

Haberin Devamı

Atina’da, Terim’in AEK derbisinden (1-1) sadece üç gün sonra yorgun takıma aşıladığı hırs, istek ve maçta yaptığı hamlelerin turu getirdiği konuşuluyor.

TARAFTARLAR OTOBÜSÜ DURDURUP KUTLADI

Ancak tecrübeli teknik adam ile gündemin ilk sırasında ise uzatmalarda yaşanan sakatlıklar karşısında stoper Samet Akaydın’ı daha ilk maçında santrfor olarak sahaya sürmesi var.

Panathinakos Kulübü Başkanı Giannis Alafouzos da maç sonrası Terim’i arayarak tebrik etti. 70 yaşındaki çalıştırıcı ise “Başkan, bu sana ilk hediyem olsun” diye cevap verdi. Taraftarlar ise maç sonrası takım otobüsünü durdurarak, Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular.

"KÖLN FUTBOL AKADEMİSİNDEN MEZUN OLANLAR DİPLOMALARINI YIRTIP ATMALI"

Yunanistan’ın tanınmış yorumcusu Kostas Gulis, Sport 24’deki yazısında, “Terim’in maçta ezber bozan hamlelerinden sonra, Almanya’daki Köln Futbol Akademisi’nden mezun olan teknik direktörlerin en az yarısının diplomalarını yırtıp atmaları gerekir” dedi.

Haberin Devamı

Spor DNA'dan Tasos Nikoloyianis ise şunları belirtti: "Terim'li Panatihanikos, 7 günde 3 derbi maça çıktı. Sakatlıklara bağlı önemli eksikliklere rağmen, Terim inanılmaz hamleler yaptı."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!