Volkan Demirel'den Kasımpaşa-Beşiktaş maçı yorumları!

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirelden Kasımpaşa-Beşiktaş maçı yorumları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2021 23:12

Volkan Demirel, Kasımpaşa ile Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve Kasımpaşa ile Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı Volkan Demirel, yayıncı kuruluşta değerlendirdi.

İşte Volkan Demirel'in yorumları;

Beşiktaş'ın bir an önce toparlanması lazım. Yukarı ile makas açılıyor ve artık alt tarafla muhattap olmak zorunda kalacaklar. Bir takımın 11 oyuncusunda kötü performans varsa, bu korkudandır. Josefbile taşın altına elini sokmuyor. Bazen oyunculara bu durum gelir

KABUSA DOĞRU GİDER

Allah korusun, Kayserispor maçında olumsuz bir skorda, Beşiktaş kabusa doğru gider... 10. sıradan aşağısı, yıldız oyuncuların oynayabileceği bir yer değil.

TAKIM ETKİLENİR

Taraftarlardan rica ediyorum. Kayserispor maçı Beşiktaşlılar için çok önemli. Kötü tezahürat ve baskıda Beşiktaş takımı etkilenir. Bunu yapmamalarını rica ediyorum.. Futbol adına, Beşiktaşlılık adına bunu rica ediyorum.

Haberin Devamı

BİR TANE BEŞİKTAŞ VAR

Beşiktaşlı değilim ama tüm takımını seven insanların bunu yapması lazım. Oraya giden Beşiktaşlıların, kazanmak için, destek olmak için gidecek. Kösteklemeye gitmeyin. Bir tane Beşiktaş, bir tane Fenerbahçe, bir tane Galatasaray var!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!