UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu puan durumu: Fenerbahçe kaçıncı sırada? Son maçların ardından yeni sıralama...

Güncelleme Tarihi:

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu puan durumu: Fenerbahçe kaçıncı sırada Son maçların ardından yeni sıralama...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 08:40

İsmail Kartal yönetiminde etkileyici bir sezon geçiren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Ludogorets'i 3-1'le geçti ve resmi maçlarda 18'de 18 yaptı. Taraftarı önünde 3 puanı hanesine yazdıran Kanarya, grupta çıkma yolunda da dev bir adım attı. İşte grupta oluşan puan durumu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets ile kozlarını paylaştı. Sahadan 3-1 galip ayrılan ve resmi maçlarda 18 maçlık galibiyet serisi yakalayan sarı lacivertli takım, gruptan çıkma yolunda da dev bir adım atarken ülke puanına bu hafta 500 puanlık katkıda bulundu.

Fenerbahçe, ayrıca kasasını da doldurdu. Galibiyet sebebiyle UEFA’dan 500 bin Euro gelirken, toplamda bu sezon şu ana kadar Avrupa geliri, 4 milyon 440 bin Euro’ya ulaştı. Gruptaki diğer maçta Nordsjaelland, deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-0 mağlup etti.

KAZANIRSA GRUPTAN ÇIKACAK

Fenerbahçe, 9 Kasım tarihinde Ludogorets ile oynanacak müsabakada deplasmanda rakibini tekrar mağlup etmesi durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek.

SON 16 HESAPLARI

Haberin Devamı

Fenerbahçe, grubu ilk sırada bitirmesi halinde direkt son 16 turuna adını yazdıracak. İkinci sırada bitirdiği takdirde ise son 32 turundan yoluna devam edecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 32 turu, 15 - 22 Şubat arasında, son 16 turu ise 7 - 14 Mart arasında oynanacak. Çeyrek final maçları, 11 Nisan'da başlayıp 18 Nisan'da tamamlanacak. Yarı final maçları ise 2 Mayıs'ta başlayıp 9 Mayıs'ta sona erecek.

UEFA Konferans Ligi H Grubu puan durumu: Fenerbahçe kaçıncı sırada?

1 - Fenerbahçe / 9 puan

2- Nordsjaelland / 6 puan

3 - Ludogorets / 3 puan

4- Spartak Trnava / 0 puan

Fenerbahçe Konferans Ligi fikstürü (Fenerbahçe'nin kalan maçları)

9 Kasım Perşembe

Ludogorets-Fenerbahçe/23.00

30 Kasım Perşembe

Nordsjaelland-Fenerbahçe/23:00

14 Aralık Perşembe

Fenerbahçe- Spartak Trnava/20.45

 

BAKMADAN GEÇME!