Türkiye ve İspanya'da gözler Mallorca-Real Madrid maçında! Carlo Ancelotti...

Güncelleme Tarihi:

Türkiye ve İspanyada gözler Mallorca-Real Madrid maçında Carlo Ancelotti...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2024 14:21

Real Madrid'de beklediği kadar forma şansı bulamayan Arda Güler'de yeni bir gelişme yaşandı. Bugün oynanacak Mallorca-Real Madrid maçına gözler çevrilirken Carlo Ancelotti'nin kararı yine umutları yıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den sezon başında Real Madrid'e transfer olan ancak sezon başında talihsiz sakatlıklar yaşayarak takımdan uzun süre ayrı kalan Arda Güler, Carlo Ancelotti'den ilk 11'de görev bekliyor.

La Liga'da henüz ilk 11'de forma giyme şansı bulamayan ve 11'de çıkacağı ilk maç merak edilen milli oyuncu için geri sayım başladı.

SAAT 19.30'DA BAŞLAYACAK

Real Madrid, bugün saat 19.30'da Estadi Mallorca Son Moix Stadyumu'nda Marlloca ile kozlarını paylaşacak. 75 puanla liderlik koltuğunda oturan Barcelona, karşılaşma öncesinde Barcelona'nın 8 puan önünde yer alıyor.

ANCELOTTI'DEN ROTASYON BEKLENİYOR

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında evinde Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid, 17 Nisan Çarşamba rövanş için İngiltere'de sahaya çıkacak. Bu sebeple Ancelotti, bazı as isimleri dinlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

Türkiye ve İspanyada gözler Mallorca-Real Madrid maçında Carlo Ancelotti...

YİNE 11'DE ŞANS VERMEDİ

İspanya basınında; Ancelotti'nin Jude Bellingham'ı dinlendirmek için Mallorca karşısında sahaya Arda Güler'i ilk 11'de başlatabileceği haberleri yapılırken İtalyan teknik adam yine 11'de yer vermedi.

İLK 11'LER

Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Gio Gonzalez, Raillo, Nastasic, Lato, Sanchez, Costa, Morlanez, Rodriguez, Muriqi

Real Madrid: Lunin, Lucas, Rudiger, Nacho, Mendy, Valverde, Tchouameni, Modric, Bellingham, Braham, Joselu

TARİHE GEÇEBİLİR

Bu sezon La Liga'da 5 maçta 31 dakika sahada kalan genç yıldız, 1 gol attı.

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 19 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Spor Arena'ya konuk oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!