Tottenham'da Hugo Lloris sezonu kapattı!

Güncelleme Tarihi:

Tottenhamda Hugo Lloris sezonu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2023 15:29

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur’un Fransız kalecisi Hugo Lloris sakatlığı sebebiyle sezonu kapattı.

Haberin Devamı

2012/2013 sezonundan beri Tottenham Hotspur’un kalesini koruyan 36 yaşındaki file bekçisi Hugo Lloris’ten kötü haber geldi.

Tottenham’ın geçici teknik direktörü Ryan Mason, tecrübeli file bekçisinin sakatlığı sebebiyle sezonu kapattığını açıkladı.

MASON: GELECEK SEZON HAKKINDA KONUŞAMAM

Basın mensuplarına Lloris’in sakatlığı hakkında bilgi veren Ryan Mason, şu ifadeleri kullandı: “Hugo sezonu kapattı. Hastaneden sakatlığıyla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını aldık. Gelecek sezon hakkında konuşamam ama o sezon sonuna kadar bizim için çok önemli bir role sahip.”

LLORIS’IN SON MAÇI NEWCASTLE HEZİMETİ OLABİLİR

Lloris’in Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde bitiyor. Fakat İngiliz basınında tecrübeli kalecinin sözleşmesinin feshedilebileceği konuşuluyor. Geçici antrenör Mason’un açıklamaları da kafalardaki soru işaretlerini arttırıyor.

Haberin Devamı

Eğer Tottenham Lloris’in sözleşmesini feshederse tecrübeli ismin Londra ekibinin formasını giydiği son maç 6-1 yenildikleri Newcastle United maçı olacak. Fransız kaleci, maçın ilk 20 dakikasında 5 gol yemiş ve devre arasında oyundan çıkmıştı.

LLORIS TOTTENHAM İLE KUPA KAZANAMADI

30 Haziran 2012 tarihinden beri Tottenham kadrosunun bir parçası olan Hugo Lloris, Tottenham ile hiç kupa sevinci yaşayamadı. Kariyerinde Dünya Kupası Şampiyonluğu bulunan ismin kazandığı tüm kupalar ya milli takımdan ya da Fransız ekibi Olimpik Lyon’dan.

Bu sezon Tottenham forması ile 31 maça çıkan Lloris, bu maçların dokuzunda kalesini gole kapattı. Tecrübeli isim, geri kalan maçlarda ise kalesinde 45 gol gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!