TFF 3. Lig maçlarına kar engeli

Güncelleme Tarihi:

TFF 3. Lig maçlarına kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2022 16:41

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Kardemir Karabükspor’un, evinde oynayacağı Çankaya FK maçı yoğun kar yağışı beklentisi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba harcayan Elazığspor’un da, TFF 3. Lig 1. Grubu 19. haftasında Başkent Gözgözler Akademi FK’yla oynayacağı maç elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelendi.

Haberin Devamı

TFF 3. Lig 3.Grup 19. hafta mücadelesinde 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanması planlanan Kardemir Karabükspor - Çankaya Futbol Kulübü karşılaşması beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle ertelendi.

Hafta içinden bu yana sahada kar küreme ve temizleme çalışmaları yapılsa da yağışın yoğun olarak devam etme ihtimali nedeniyle mücadele ileri bir tarihte oynanacak.

"Elazığspor - Başkent Gözgözler Akademi FK" maçı da ertelendi

Elazığspor’un TFF 3. Lig 1. Grubun 19. haftasında Başkent Gözgözler Akademi FK’yle oynaması gereken maç şehirde devam eden kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Konuya ilişkin olarak kulüpten yapılan açıklamada, ''23 Ocak Pazar günü saat 13.00’da kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Başkent Gözgözler Akademi FK müsabakası, elverişsiz hava ve saha şartları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

Haberin Devamı

Transfer tahtasını açabilmek için İstanbul’da girişimlerine devam eden bordo-beyazlılar, transfer tahtasını açsa dahi yeni transferler Başkent Gözgözler Akademi FK maçı kadrosunda yer alamayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!