Tenisin kalbi Antalya'da atıyor

Güncelleme Tarihi:

Tenisin kalbi Antalyada atıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2023 07:00

Toplam 27 ülkeden 64 sporcunun yer aldığı 73 bin dolar ödüllü ATP challenger turnuvasının açılışında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş Antalya’da üç turnuva birden düzenlenenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu (TFF) ve Megasaray Tenis Akademisi işbirliğinde gerçekleştirilen Megasaray Hotels Open Tenis turnuvası Antalya’da dün oynanan karşılaşmalarla başladı. ‘ATP Challenger’ sınıfı olan turnuvanın tanıtım toplantısı dün TTF Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve Milli Tenisçi Ergi Kırkın’ın katılımıyla gerçekleşti. Durmuş geçtiğimiz yıl Dünya Gençler Şampiyonası düzenlediklerini ve büyük övgüler aldıklarını belirtti. Başkan Durmuş “Dünyaya entegre olmuş, bir tenis ülkesi olarak bir ilki daha yaşıyor ve bu hafta itibariyle Antalya’da start alan üç uluslar arası turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

ŞAHİN: KORT SAYIMIZI 60'A ÇIKARDIK

Turnuvanın ev sahibi olan Kemal Şahin gözyaşlarını tutamayarak yaptığı duygusal konuşmada depremlerdeki kayıplarımızı anarken büyük felakette evlerini kaybeden vatandaşlarımızı otellerinde konuk ettiklerini söyledi. Şahin Megasaray’da spora yatırımlarının sürdüğünü ve kort sayılarını 60’a çıkardıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!