Sturm Graz Fenerbahçe maçı bu hafta saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi

Güncelleme Tarihi:

Sturm Graz Fenerbahçe maçı bu hafta saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak UEFA Avrupa Ligi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 11:29

Sturm Graz Fenerbahçe maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Sturm Graz deplasmanında oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacak. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe için en ciddi sınav bu hafta bu maçla olacak. Tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini araştırıyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Sturm Graz Fenerbahçe maçı bu hafta saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Sturm Graz Fenerabahçe maçı ile Avrupa Kupalarındaki mücadelesine devam etmek isteyen Sarı Lacivertliler, maçın oynanacağı güne kilitlendi. Sturm Graz Fenerbahçe maçı ile UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme mücadelesinde üst tura çıkabilmek için büyük bir mücadele futbolseverlerle buluşacak. Peki, Strum Graz Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

STURM GRAZ MAÇI FENERBAHÇE SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maç deplasmanda 27 Temmuz'da, rövanş ise Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos'ta oynanacak. Strum Graz Fenerbahçe maçı beINSPORTS'tan naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'YE NORVEÇLİ HAKEM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla 27 Temmuz Perşembe günü yapacağı maçı Norveç Futbol Federasyonundan Ola Hobber Nilsen yönetecek.

Haberin Devamı

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Graz şehrinde TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Norveçli hakem düdük çalacak. Nilsen'in yardımcılıklarını vatandaşları Tom Harald Gronevik ve Geir Isaksen yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Norveç Futbol Federasyonundan Kai Erik Steen olacak.

STURM GRAZ NASIL TUR ATLADI

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçta sahasında Mladost’a 1-0 yenilen Sturm Graz, rövanşta tur için yeterli skoru elde etti. Karadağ’ın başkenti Podgorica’da oynanan maçta Avusturya temsilcisi, 33. dakikada Thorsten Röcher ve 39. dakikada Philipp Zuleckner’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında 46. dakikada Deni Alar ile farkı 3’e çıkaran Sturm Graz, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Geçen sezon Avusturya Birinci Futbol Ligi’ni şampiyon Salzburg’un 21 puan gerisinde 3. sırada bitiren Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi vizesi aldı. Kupaya 2. ön eleme turundan başlayan Avusturya temsilcisi, Mladost’a ilk maçı kaybetmesine rağmen deplasmanda rövanşı 3-0 kazanarak Fenerbahçe’nin rakibi olmayı başardı.

Teknik direktör Franco Foda yönetimindeki Graz şehrinin takımı, 2017-2018 sezonunda Avusturya Birinci Futbol Ligi’ndeki ilk maçını 23 Temmuz Pazar günü St.Polten ile oynayacak.
Mladost Podgorica’yı 3-0 yenen Sturm Graz, bir üst turda Fenerbahçe’nin rakibi oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!