Son Dakika: Türkiye - Karadağ maçında herkesin atladığı detay! Kenan Karaman ayakkabısını bağlayınca...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Türkiye - Karadağ maçında herkesin atladığı detay Kenan Karaman ayakkabısını bağlayınca...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2021 07:24

Son dakika haberi... Karadağ ile 2-2 berabere kalarak 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde kritik bir kayıp yaşayan millilerin yediği ilk gol öncesi, birçok futbolseverin gözünden kaçan bir detay ortaya çıktı. Kenan Karaman'ın kramponlarını bağlaması, Karadağ'ın millilerimizin ağlarını havalandırmasını sağladı.

Haberin Devamı

Spor Arena - Milli maçta Karadağlı Adam Marusic’in ayağından yediğimiz gol, orta sahadan itibaren bir dizi hata sonucunda geldi... 40. dakikada Kosovic orta alanda topla buluştuğu sırada kendisine en yakın oyuncumuz olan Kenan Karaman ayakkabısını bağlamak için yere çömelince Karadağlı futbolcu bir anda bomboş kaldı.

Takım arkadaşı Marusic’in defansımızın arkasına hareketlendiğini gören Kosovic, ceza alanına uzun pas attı. Savunma oyuncularımızın ağır kalmasını iyi değerlendiren Marusic, kaleci Altay’ın yanından topu filelerimize gönderdi.

CENGİZ ÜNDER 10. GOLÜNÜ ATTI

Karadağ karşısında A Milli Takım’daki 33. maçına çıkan ve 9. dakikada fileleri havalandıran Cengiz Ünder, ay yıl dızlı formayla 10. kez gol sevinci yaşadı. Türkiye’nin ikinci golünü atan Yusuf Yazıcı da A Milli Takım’daki ikinci golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!