Son Dakika | Trabzonspor Sörloth için Tahkim'e gidiyor! Ceza...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Trabzonspor Sörloth için Tahkime gidiyor Ceza...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2020 08:58

Trabzonspor'un golcüsü Norveçli Alexander Sörloth, Gençlerbirliği maçının son anlarında rakibin müdahalesi sonrası sinirlenip karşı tepki vermiş ve kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Bordo mavili ekip, Sörloth için Tahkim Kurulu'na başvuracak...

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Alexander Sörloth için itiraz hazırlığı... Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Sörloth'a verilecek cezaya göre planlar hazırlandı. Rakibinin kasıtlı tekmelerine sinirlenen ve tepkisi sonucu kırmızı kart gören Norveçli futbolcuya PFDK'dan 2 maç ceza çıkması halinde yönetim, olayın görüntülerini ve Sörloth'un sağ ayak bileğinin resimleriyle hazırlayacağı bir dosya ile Tahkim Kurulu'na başvuracak.

Kariyerinde ilk kez kırmızı kart gören Sörloth ise, "Normalde sakin biriyim ama pozisyon çok sakin kalınabilecek bir pozisyon değildi. Ancak maçın ardından ayağımın halini görünce cidden daha çok korktum. Futbol oynuyoruz, bu kadar sert hareketleri yapmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum" diyerek rakibinin tutumunu eleştirdi.

Haberin Devamı

BAİANO ÖZÜR DİLEDİ

Gençlerbirliği'nin Brezilyalı oyuncusu Baiano, sosyal medya hesabından Trabzonspor ve Sörloth'tan özür diledi. Baiano, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Sörloth ile istenmeyen bir olay yaşadım. Maçı kazanmayı çok istiyordum. Sadece takımımın formasını onurlandırmak istedim. Ama bundan dolayı Sörloth'un atılmasını istemeden sağladım. Sörloth, Trabzonspor ve öfkeli hisseden herkesten içtenlikle özür dilerim" ifadelerini kullandı.


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!