Son Dakika Haber: Rachid Ghezzal resmen Beşiktaş'ta! Transfer açıklandı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haber: Rachid Ghezzal resmen Beşiktaşta Transfer açıklandı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2021 19:25

Son dakika transfer haberi... Beşiktaş, geçen sezon şampiyonluğun en önemli isimlerinden olan Rachid Ghezzal ile yeniden anlaştı ve Cezayirli yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve ligi asist kralı olarak tamamlayan Rachid Ghezzal, siyah-beyazlılarla yeniden anlaştı.

Beşiktaş Kulübü, başarılı hücum oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Beşiktaş, Ghezzal için Leicester City'ye 3 milyon euro bonservis ödeyecek.

İşte KAP'a yapılan açıklama;

Leicester City Futbol Kulübü'nden 2020-2021 sezonu için bir yıllığına geçici olarak kiralanan profesyonel futbolcu Rachid Ghezzal'ın transfer hakları Kulübü'müz tarafından 3.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere  üç yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır.

"NEREYE GİDECEĞİMİ BİLİRİM"

Cezayirli futbolcunun transferini bir video ile duyuran Beşiktaş, Ghezzal'ın geçen sezon lisans evraklarının son gün motorla yetiştirilmesinden yola çıkarak bir konsept hazırladı.

Haberin Devamı

Başarılı futbolcunun videoda, "Endişelenme, ben nereye gideceğimi bilirim" sözleri dikkat çekti.

Son Dakika Haber: Rachid Ghezzal resmen Beşiktaşta Transfer açıklandı...

RİZE MAÇININ KADROSUNA ALINDI

Siyah-beyazlı kulüp, Rachid Ghezzal'ı sözleşme imzalanmasının ardından Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçının kadrosuna dahil etti.

Beşiktaş'ın Rizespor maçının kadrosunda şu isimler yer aldı;

Son Dakika Haber: Rachid Ghezzal resmen Beşiktaşta Transfer açıklandı...

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!