Son dakika: Okay Yokuşlu transferinde Galatasaray'a rakip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Okay Yokuşlu transferinde Galatasaraya rakip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2021 09:44

Ara transferde kadrosuna 6 numara takviyesi yapmaya hazırlanan ve Okay Yokuşlu'yu transfer listesine alan Galatasaray'a milli oyuncunun transferinde rakip çıktı. Ligue 1 ekibi Bordeaux'nun 27 yaşındaki orta saha hakkında araştırmalara başladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Celta Vigo'da forma şansı bulamayan ve İspanya'dan ayrılmak isteyen Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a transferde rakip çıktı. Ajansspor'da yer alan habere göre; Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux, 27 yaşındaki futbolcu futbolcu hakkında araştırmalara başladı. Bordeaux'un ilgisi sonrasında 27 yaşındaki milli oyuncunun da Lille'de forma giyen Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'dan Fransız temsilcisi hakkında fikir aldığı ifade edildi.

Fatih Terim çok istiyor

Bu sezon La Liga'da sadece 32 dakika sahada kalan Okay, ön libero arayan Galatasaray'ın gündemine bir fırsat transferi olarak geldiği Sarı Kırmızılı kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında. Ayrıca Fatih Terim'in de Okay'ın formunu bulması durumunda defansif orta saha probleminin tamamen çözüleceği inancına sahip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sözleşmesi Haziran 2023'e kadar

Bu sezon Celta Vigo'da 7 maçta görev alan Okay Yokuşlu'nun İspanyol ekibi ile sözleşmesi Haziran 2023'e kadar devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!