Son Dakika Haberi... Galatasaray-Başakşehir maçı sonrası hakem Zorbay Küçük'e büyük tepki! "Yalancı' dedi"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2021 21:40

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Galatasaray-Başakşehir maçının ardından sarı-kırmızılı oyuncularla hakem Zorbay Küçük arasında gerginlik yaşandığı belirtildi. Teknik sorumlu Necati Ateş, maç sonunda Küçük hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasına maç sonunda yaşananlar damga vurdu.

G.Saray-Başakşehir maçı sonrası soyunma odasında Arda Turan ile Zorbay Küçük arasında bir gerginlik yaşandı.

Mücadelenin hakemi Zorbay Küçük'ün Galatasaraylı oyunculara "Go lan", Kerem Aktürkoğlu'na ise "Yalancı" dediği ileri sürüldü.

Zorbay Küçük'ün Arda Turan'ın tepkisi üstüne de "Ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın bana?" sözlerini kullandığı belirtildi.

ZORBAY KÜÇÜK İÇİN ÇARPICI İDDİA

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş ise maç sonunda yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Necati Ateş konu hakkında "Hem 4. hakemle, hem de Zorbay diyeceğim ona. Hakem demeyeceğim. Geldi Kerem, bana 'Lan' kelimesini kullandı dedi, 'Gidin lan buradan' demiş. Galatasaraylı futbolcusu bir şey derse sarı gösterirsin, ileri giderse kırmızı dersin. Sen Galatasaray oyuncusuna bunu diyemezsin" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ateş sözlerini, "Arkasında nasıl bir güç varsa bu kadar rahat konuşuyor. Sarı kart yarın mı göstereceksin diyoruz, bir gün onu da gösteririz diyor. Oyuncu bir pozisyondan çıkmıştır, koşmuştur, nabzı 220 olmuştur. Ben nasıl böyle dersin dedim, 'Senin oyuncun yalancı' dedi." ifadeleriyle sürdürdü.

NE YAPACAKSIN, AYAKKABI MI FIRLATACAKSIN?

Arda Turan ile Zorbay Küçük arasında yaşananlara da açıklık getiren Ateş, "Arda maç bittikten sonra itirazda bulundu. Cümle şuydu; 'Kaleciye niye bu kadar geç sarı kart gösterdiniz?' dedi. Cevap olarak 'Ne yapacaksın, ayakkabı mı fırlatacaksın bana' dedi. Hakem bunu nasıl söyleyebilir?" dedi.

BERKAN KUTLU'DAN İSYAN

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Berkan Kutlu konuyla ilgili konuştu. 23 yaşındaki futbolcu, "1 puan için üzgünüz çünkü daha fazla hak ettiğimizi düşünüyorum ama futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki, saygı çerçevesini aştık. Bunu söylememin nedeni de, Kerem’e yalancı denmesi. Her şeyden önce saygı bekliyoruz. Niye bunlar oluyor anlamıyorum. Bu saygısızlıkların bitmesi lazım. Biz Galatasaray oyuncusuyuz, her şeyden önce de insanız. İçeride, sahada… Bu kelimeler kullanır mı? Koridorlarda oyuncumuza yalancı deniyor. Kabul etmiyorum ben. Bu kelimeleri kullanmak istemiyorum." dedi."

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!