Son Dakika Haberi... Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan maç sonu 'golcü' transferi için açıklama! 'İstanbul'a gelecek'

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi... Beşiktaşta Sergen Yalçından maç sonu golcü transferi için açıklama İstanbula gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2021 22:59

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in ilk haftasında Rizespor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de yeni sezonun açılış maçında Rizespor'u 3-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

Sezonun ilk maçları, ilk periyotlar her zaman zor oluyor. Henüz hazırlık aşamasındayız. Sakatlıktan çıkan, geç katılan oyuncularımız var. Çok hazır olduğumuz söylenemez ama istediğim gibi bir oyun oynadık.

İYİ OLDU BİZİM İÇİN

Bugün için oynanan oyundan ziyade, kazanılan üç puanın mutluluğu bizim için daha büyük mutluluk ifade ediyor. Üç puan, başlangıç, iyi oldu bizim için

BİZİM DÖNEMİMİZ GERİDE KALDI

Gönül isterdi ki şimdi oynayalım, 20 yaşında olalım, bu oyunu bu kafa yapısıyla oynayalım... Bizim dönemimiz geride kaldı.

İYİ BİR FORVET ALMAYI PLANLIYORUZ

İyi bir forvet almayı planlıyoruz. Biliyorum transferde biraz geç kaldık ama kolay bir iş değil. Rakamlar çok yüksek. Ghezzal ve Rosier'i alabildik, onlar da çok beklediler. Salih, Mehmet, Kenan geldi; Alex 6 aydır oynamıyor ama fit durumda

Haberin Devamı

ALEX TEIXEIRA AÇIKLAMASI

Alex, milli maç arasından sonra hazır olarak dönecektir. Sezon başı olması itibarıyla oyuncuları tekrar sakatlamak istemiyoruz. Bize uzun vadede lazımlar.

BATSHUAYI'Yİ AÇIKLADI

Batshuayi ile ilgileniyoruz. Bir aksilik olmazsa oyuncu önümüzdeki hafta burada olacak.

YABANCI OLSA ALMAZDIK

Mert Günok çok değerli bir kaleci. Türk olması da önemli. Yabancı olsa almazdık. Ersin veya Mert kalede kimin olacağı fark etmez. Bizde herkes oynayabilir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!